Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Mekaniker

Publiceringsdatum
19 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Det välkända varumärket Semper borgar för samma höga kvalitet som det gjort sedan starten 1939. Idag är Semper AB ledande aktör i Norden inom barnmat, glutenfritt, modersmjölksersättning och hälsosamma snacks. Huvudkontoret ligger i Sundbyberg och produktionsanläggningar finns i Götene och Falun. Semper AB har ca 300 medarbetare i Sverige, Finland, Norge och Danmark och omsätter cirka 1,5 miljarder SEK. Företaget ingår i den internationella livsmedelskoncernen Hero Group, som har drygt 4 000 medarbetare i 19 länder. Läs mer på www.semper.se

Tjänstebeskrivning
I rollen som industrimekaniker kommer du att arbeta med både avhjälpande och planerade underhåll. Det kan innefatta felsökning, reparationer, svetsning (TIG), maskinbearbetning, mindre ombyggnationer mm.

Arbetet är i huvudsak förlagt på dagtid. Enstaka pass på eftermiddagsskiftet kan förekomma


Kvalifikationer
Vi ser att du som söker har fullgjort en treårig gymnasieutbildning inom mekanik. Har du gått en annan likvärdig utbildning är även det av intresse. Vidare ser vi också att du har minst tre års arbetslivserfarenhet samt körkort och tillgång till bil. Har du truckkort eller andra behörigheter är det meriterande men inget krav.

Som person trivs du när du får arbeta med frihet under ansvar och du känner dig trygg i att fatta de beslut som du tror är bäst för verksamheten. Att planera sin dag väl samt hålla ordning och reda tror du är nyckeln till ett effektivt arbetssätt.Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att ringa konsultchef Louise Sköld tel 072 402 46 60 Din ansökan skickar du in via NearYous hemsida, www.nearyou.se snarast, dock senast, Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!Om NearYou
Som konsult hos NearYou är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.


NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 maj 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Som konsult hos NearYou är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.