Hoppa till innehåll
Motornova AB logotyp

Lackerare Skövde plåt & lack

Publiceringsdatum
16 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
På Skövde Plåt & Lack tycker vi det är viktigt med människor. Det är människorna som avgör hur en arbetsplats är och vi tror på öppna och tillmötesgående medarbetare som gillar att utvecklas. Om du vill jobba i en sådan miljö så söker vi just nu en självgående och ansvarsfull lackerare att komma och jobba på vår anläggning i Skövde.

Om tjänsten

På Skövde Plåt & Lack arbetar idag sex personer och här har vi både skadeverkstad och lackering i samma lokaler. Vi arbetar med flera olika bilmärken, främst Mercedes-Benz och Kia, och tillsammans med samtliga försäkringsbolag.
Vi erbjuder ett stimulerande arbete i vår lackeringsverkstad som omfattar bilskadereparationer, försäkringsskador samt lackering åt andra skadeverkstäder. Du kommer även att arbeta med att förbereda bilar inför lackering så vi söker dig som har ett par års erfarenhet inom yrket.

Din profil

Att vara lackerare hos oss innebär att du ska vara strukturerad och noggrann samt gilla utmaningar och lösa problem. Du ska ha tidigare erfarenhet av lackering och tidigare utbildningar inom området är meriterande. Vi ser gärna att du har kännedom kalkylsystemet Cabas och planeringssystemet Cab Plan. B-körkort är ett krav.
Det är även viktigt att du bidrar till ett gott samarbete och god kamratskap på arbetsplatsen.

Ansökan

Placeringsort är Skövde och urvalsprocessen sker löpande. Vid frågor kring tjänsten så kontakta vår Platschef Andreas Eriksson på andreas.eriksson@motornova.se. Vi tillämpar 6 mån provanställning, heltid. Fast lön. Kollektivavtal finns.
Märk din ansökan med "Lackerare" och skicka den till jobb@motornova.se. Sista ansökningsdatum är den 15 maj 2024.
Motornova AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 maj 2024 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Motornova AB grundades i Skövde 2004 och är agent och återförsäljare för Mercedes-Benz. 2016 omsatte vi ca 200 milj och är idag ca 25 medarbetare. Mercedes-Benz är en av världens mest välrenommerade biltillverkare, med återkommande toppbetyg på kvalitet och säkerhet.