Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Verkstadsmekaniker till Donsö Engine & Shiprepair i Lidköping

Publiceringsdatum
23 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Vi är ett glatt gäng som värderar våra anställda. Utan våra mekaniker skulle inte vi rulla, därför är just Ni och Er kunskap den väsentliga delen inom Donsö Engine & Shiprepair. Bolaget är i ständig utveckling och vi vill ha alla våra medarbetare med oss på denna resa. Vi har en verkstad i Göteborg, där allting startade. År 2020 köpte vi upp anrika Franssons Marinservice och dess lokaler som numera är Desab Lidköping där en del av personalen går kvar än idag. Det är därifrån Du kommer utgå, där har du tillgång till enorm kompetensutveckling.

Vi är inne i koncernen Öckeröborgen, där vi delar en enormt stor kompetensbas. Vår roll inom koncernen är den yttre och direkta servicen, medan vi har en mängd av Sveriges största varv med oss i ryggen.

Tjänstebeskrivning
Vi på Donsö Engine & Shiprepair i Lidköping söker dig, en erfaren mekaniker. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av renovering och underhåll utav större fartygsmotorer. Du kommer arbeta tätt ihop med fem andra erfarna kollegor. Du kommer rapportera till Verkstadschefen i Lidköping samt projektledare.

Kvalifikationer
Vi söker dig som god kunskap av motorer och dess funktion samt erfarenhet av att plocka isär, renovera och montera ihop. Din kunskap och erfarenhet kan komma via utbildning, arbetserfarenhet eller fritidsintresse.

Du skall kunna hantera ett högt tempo, vara noggrann och ordningsam. Du ska vara en lagspelare men också kunna arbeta självständigt. Flexibilitet är en stor del av arbetet, då vi arbetar med väder och vind. Du kommer ingå i vårt team i Lidköping där du främst jobbar dagtid men resande arbete, kvällar och helger kan förekomma vid behov.


Meriterande:
* erfarenhet av större high- och medium speed motorer samt dess mekanik, gärna i fartygsmiljö.
* Svarvkunskap
* Svetskunskap
* Verkstadsteknik

Ett stort intresse för motorer och att du har lätt att lära dig kan även det vara en lika viktig merit.

Vad vi på Donsö erbjuda dig?
Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete, i ett spännande och expansivt företag, med möjligheter att utvecklas inom området. En arbetsplats där goda idéer och kreativitet möter korta beslutsvägar. Du kommer till ett team med mycket kunskap, stor erfarenhet och god stämning.

Vidare erbjuder vi traktamente, restidsersättning, nödvändig och utvecklande vidareutbildning. Dessutom bjuds det på frukost varje dag, sommar- och julfester, arbetstelefon och även mycket annat.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget NearYou. Har du frågor, så tveka inte att ringa ansvarig rekryterare Jimmy Harryson tel: 0500-417963 alternativt maila till jimmy.harryson@nearyou.se.

Din ansökan skickar du in via nearyous hemsida, www.nearyou.se snarast, dock senast 21 april 2024. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande l, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 april 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren