Hoppa till innehåll
St1 Refinery AB logotyp

Senior inköpare

Ansök nu

Senior inköpare till St1 Refinery AB, Göteborg


Har du en analytisk förmåga och är en duktig förhandlare? Vill du dessutom vara med och genomföra strategier för att effektivisera våra inköpsprocesser? Då kan detta jobb vara något för dig! 

Vi har många spännande projekt framöver och vi söker dig som kommer bli en värdefull resurs för teamet och för företaget. Du kommer snabbt känna av att klimatet är prestigelöst och lösningsorienterat och du får chansen att göra det du brinner för - hantera inköp på både operationell och strategisk nivå.

Vi erbjuder dig en utvecklande roll med stora möjligheter att påverkaDu blir en värdefull del av inköpsteamet som består av tre personer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Utveckla och implementera instruktioner, processer och policyer för inköp
 • Utveckla och genomföra strategier för att effektivisera och förbättra processer och rutiner inom avdelningen. 
 • Vara stöd till chefer och medarbetare i relaterade inköpsfrågor
 • Delaktig och driva utvecklingsprojekt
 • Utföra inköpsaktiviteter för de behov som finns på raffinaderiet
 • Driva förhandlingar och upphandlingar med svenska och utländska leverantörer
 • Genomföra leverantörsbedömningar

Kvalifikationer och erfarenhet:
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av inköpsarbete, både från det operationella perspektivet och den strategiska planeringen. Exempelvis kan du tidigare ha arbetat som inköpare, inköpsassistent, supply chain specialist eller en annan närliggande roll.  Erfarenhet från processindustrin, lagerverksamhet och logistik är meriterande men inget krav. Kännedom om lagar och regler inom inköp ser vi som en självklarhet. Du behöver ha goda kunskaper i ekonomi och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. 

Personliga egenskaper:
I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Eftersom rollen innebär många kontaktytor internt och externt, behöver du vara en duktig kommunikatör och relationsbyggare. Du behöver ha affärsförståelse, förmåga att lösa problem och kunna ta beslut. Att vara självgående och driven ser vi som en förutsättning.

Vad erbjuder vi dig?
Vår personal är viktig för oss, vi har många förmåner som uppskattas bland våra anställda.

Bland annat erbjuder vi

 • Attraktiv bonus utöver din grundlön
 • Andel i företagets vinstandelsstiftelse
 • Utfyllnad av föräldraförsäkring vid barnledighet
 • Mycket bra träningsmöjligheter på siten, vi har ett nyrenoverat stort gym, uppvärmd pool och idrottshall
 • Friskvårdsbidrag
 • Subventionerad företagshälsovård 
 • Subventionerad lunch
 • Subventionerade aktiviteter där vi hittar på roliga saker tillsammans 

På vår karriärsida kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss: https://career.masterhelp.se/st1-refinery 


Placeringsort: Tjänsten är placerad på vårt raffinaderi som är beläget på Hisingen, precis vid Älvsborgsbron.

Ansökan och kontakt: 
För frågor om tjänsten, kontakta Anders Granér på telefon 031-7446008 alt anders.graner@st1.com. Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta Helén Nygren, HR koordinator helen.nygren@st1.com. Vi tar ej emot ansökan via e-post pga. GDPR.

Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!  


Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes vänligen då vi sköter rekryteringen själva i enlighet med för denna rekrytering beslutad process.  

 


Om St1 Refinery AB.
Vi är ett nordiskt energibolag som vill vara med och driva energiomställningen och vår vision är att bli den ledande producenten och säljaren av CO -medveten energi. För verksamheten i Sverige följer vi Sveriges klimatmål vilket innebär att vi senast 2045 ska ha nettonoll utsläpp. På vårt raffinaderi i Göteborg har vi ungefär 270 anställda med experter och specialister inom processindustrin med produktion och underhåll av anläggningen. Raffinaderiet är verksamt dygnet runt, året runt. Vi investerar stort i biogas och driver också två stora projekt för att tillverka avancerade biodrivmedel respektive elektrobränslen för flyget. Vi startade vår första gröna anläggning nyligen som producerar biodiesel och vi håller också på att anlägga en solcellspark i Göteborg.


St1 Refinery AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 juni 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Masterhelp jobb är ett affärsområde som används av företag som nyttjar Masterhelp rekryteringsverktyg och Intensogruppens expertis inom platsannonsering. Masterhelp jobb ingår i Intensogruppen, som är en rikstäckande helhetsleverantör av rekryteringstjänster. I Intensogruppen ingår även Säljpoolen, Intenso Teknikrekrytering, Intenso Interim Management samt vårt egenutvecklade rekryteringsverktyg Masterhelp.