Hoppa till innehåll
St1 Refinery AB logotyp

Kompetensutvecklare

Ansök nu


Vi söker nu en teknisk kompetensutvecklare / utbildare 

Vill du vara med och påverka vårt framtida klimatavtryck? Vår vision är att vara den ledande producenten av CO2-medveten energi. Vår bransch står inför några av världens tuffaste miljöutmaningar och vi har både möjligheten och viljan att ta ansvar och hitta lösningar som bidrar till förändring. För att kunna fortsätta resan söker vi nu dig som vill följa med oss på vägen. Brinner du för att introducera nya medarbetare och arbeta med kompetensutveckling? Då är du rätt person för oss!

Vår vision
En dag i framtiden säljer vi ingen fossil bensin eller diesel alls.

Att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Så låter visionen som får oss att kliva ur sängen varje morgon. Vår bransch står inför några av världens tuffaste miljöutmaningar och med 1 500 obemannade och bemannade tankställen i Norden samt eget raffinaderi har vi både möjligheten och viljan att ta ansvar och hitta lösningar som bidrar till förändring. Vi jobbar målmedvetet med att utveckla nya grönare drivmedel och moderna lösningar som minskar klimatpåverkan. På St1 har vi en engagerade kultur av entreprenörskap och innovation.

Om tjänsten
På Raffinaderiet är vi drygt 250 anställda och tillsammans med våra entreprenörer och konsulter kan vi ibland vara minst det dubbla. Raffindateriet körs tryggt 24/7 av våra duktiga medarbetare. Som kompetensutvecklare kommer du att tillhöra vår driftavdelning. Komptensutvecklaren arbetar med utbildning, kompetenskartläggning och utveckling av personalen inom driftorganisationen. Du kommer vara en viktig del i att stödja chefer inom driften med utveckling och utbildning av personalen i syfte att skapa medarbete som på ett säkert sätt kan drifta raffinaderiets anläggningar.

Huvudsakliga uppgifter

 • Planera och genomföra teoretiska och praktiska utbildningar
 • Ansvara för att hålla i introduktionsutbildningar
 • Verka för att hela driftavdelningen arbetar enhetligt med ST1 processer, rutiner och krav
 • Säkerställa att arbetsinstruktioner hålls aktuella och ständigt förbättras
 • Utveckla system och rutiner inom driftavdelningen i syfte att förbättra verksamheten
 • Administrera och ansvara för St1s utbildnings- och kompetenssäkringsdatabas

Personliga egenskaper
Som person är du kreativ, nytänkande, välstrukturerad, pedagogisk och har en förmåga att inspirera andra. Då arbetet präglas av teamarbete förutsätter vi att du har god samarbetsförmåga. Som Kompetensutvecklare behöver du vara en person som är lugn, stabil, tillmötesgående och har förmågan att skapa en trygg miljö för våra medarbetare.

Erfarenhet

 • God datavana och kunskaper i Officepaketet
 • Kan uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift
 • Meriterande med arbetslivserfarenhet från processindustri eller liknade verksamhet
 • Meriterade med tidigare kunskaper i e-learning system
 • Meriterade med erfarenhet för framtagning av e-learnings material

Varför ska du arbeta på St1?
Vi är ett mycket drivet företag med en stark vision som vi aldrig förhandlar om! Vi är på en spännande transformationsresa där vi redan nu ligger i framkant, vår andra gröna anläggning är nu i drift!

Vi erbjuder dessutom:

 • Bonuslön
 • Träningsmöjligheter, motionsbidrag samt subventionerad företagshälsovård
 • Föräldrautfyllnad av lön
 • Andel i företagets vinstandelsstiftelse m.m.
 • Hälsoundersökningar

Kontakt
Vid frågor om tjänsten, kontakta HR, Johanna Wernersson, 031-744 62 50. 

Hur söker jag tjänsten?
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Vi ser fram emot att höra av dig - varmt välkommen med din ansökan! 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes vänligen då vi sköter rekryteringen själva i enlighet med för denna rekrytering beslutad process.

Om St1
St1är ett finländskt energibolag som i sin verksamhet förverkligar sin vision om att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Bolaget undersöker och utvecklar företagsekonomiskt lönsamma energilösningar som är skonsammare för miljön. St1:s energitjänster och produkter sträcker sig från vindkraft till det bioavfallsbaserade bränslet Refuel RE85 med höginblandning av etanol. Bolaget har sex produktionsanläggningar för bioetanol i Finland, ett raffinaderi i Göteborg och sammanlagt 1200 St1- och Shellstationer i Finland, Sverige och Norge. Bolaget har sitt huvudkontor i Helsingfors.

St1 Refinery AB är ett av världens mest energieffektiva. På ST1 Raffinaderi, som är beläget på Hisingen, arbetar drygt 250 experter inom oljebranschen med produktion och underhåll av anläggningen. Raffinaderiet är verksamt dygnet runt, året runt. Raffinaderiet är sedan 1997 miljöcertifierat enligt ISO 14001. Som arbetsgivare erbjuder vi bland annat bonuslön, utfyllnad av föräldraförsäkring vid barnledighet, träningsmöjligheter samt företagshälsovård.

 

St1 Refinery AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 juni 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup