Hoppa till innehåll
St1 Refinery AB logotyp

Chef för roterande avdelningen

Publiceringsdatum
22 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi söker chef till Roterande avdelningen på St1 Refinery AB Göteborg

Har du erfarenhet av roterande utrustning och en högskoleutbildning med inriktning maskinteknik samt är redo för nästa utmaning i arbetslivet? Vi söker nu en chef till vår roterande avdelning på St1 Refinery AB.

Rollen som Chef för Roterande avdelningen

Som chef för roterande avdelningen har du det övergripande ansvaret för vår roterande utrustning. Tjänsten ingår i underhållsavdelningen och du rapporterar direkt till vår Underhållschef. I arbetsuppgifterna ingår att budgetera, planera och samordna, både förebyggande och avhjälpande underhåll. På avdelningen arbetar en underhållsingenjör, en koordinator samt tio tekniker som du kommer att ansvara för.

Exempel på mer specifika arbetsuppgifter kan vara:

 • Ta fram årlig budget.
 • Leda arbetet med tillförlitligheten av vår roterande utrustning samt tillse att vår reservdelshållning är anpassad till utrustningens behov.
 • Tillsammans med driftavdelningen och övriga delar av underhåll prioritera och besluta omfattning av reparationer och underhåll.
 • Vara beställare och projektledare av projekt inom ansvarsområdet
 • Tillse att arbetet genomförs enligt lagar och rutiner med avseende på hälsa, säkerhet, miljö och kvalitet.
 • Följa upp arbetet med avseende på dokumentation och ekonomi
 • Beredskapstjänst kan förekomma i befattningen

Henrik Teiffel, Underhållschef:
”Jag upplever att på St1 Refinery känner man sig alltid välkommen och det är alltid trevligt att komma till jobbet! Hos oss på underhållsavdelningen så finns det en nyfikenhet och öppet sinne för förändringar hos medarbetarna. Ställs vi inför utmaningar så hjälper vi varandra för att tillsammans arbeta lösningsfokuserat.

I rollen som chef roterande är det viktigt att vilja utveckla struktur och arbetssätt för att skapa ständiga förbättringar”

På vår karriärsida kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss: https://career.masterhelp.se/st1-refineryVem är du?

 • Vi ser att du har en teknisk högskoleutbildning med inriktning mot maskinteknik eller motsvarande erfarenhet.
 • Du har tidigare arbetslivserfarenhet och har minst 5 års erfarenhet från arbete med roterande utrustning.
 • Erfarenhet från drift och / eller underhåll inom processindustrin ser vi som klart meriterande.
 • God kännedom om Microsoft Office.

Då arbetet präglas av samarbete och interaktion med både interna och externa kollegor förutsätter vi att du har gott ordningssinne, samarbetsförmåga och kan uttrycka dig väl på både svenska och engelska. Du behöver också tycka det är roligt att arbeta i en bransch som befinner sig mitt i en förändringsresa. Här är sällan dagarna lika varandra.

Att arbeta inom processindustrin ställer också höga krav på skyddsmedvetenhet och därför ser vi också att du är en ansvarsfull person som alltid strävar efter att förbättra din och dina kollegors arbetsmiljö.

Vi erbjuder:

Vår personal är viktig för oss och har många förmåner som uppskattas bland våra anställda. Bland annat erbjuder vi

 • Bonuslön
 • Andel i företagets vinstandelsstiftelse
 • Utfyllnad av föräldraförsäkring vid barnledighet
 • Mycket bra träningsmöjligheter på siten, vi har ett nyrenoverat stort gym, uppvärmd pool och idrottshall
 • Friskvårdsbidrag
 • Subventionerad företagshälsovård
 • Subventionerad lunchförmån
Kontakt

Vid frågor om tjänsten kontakta Underhållschef Henrik Teiffel, henrik.teiffel@st1.com.

Vid frågor om avtal och förmåner HR Johanna Wernersson, johanna.wernersson@st1.com

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. Välkommen med din ansökan!

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes vänligen då vi sköter rekryteringen själva i enlighet med för denna rekrytering beslutad process.Om St1
St1 är ett finländskt energibolag som i sin verksamhet förverkligar sin vision om att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Bolaget undersöker och utvecklar företagsekonomiskt lönsamma energilösningar som är skonsammare för miljön. St1:s energitjänster och produkter sträcker sig från vindkraft till det bioavfallsbaserade bränslet Refuel RE85 med höginblandning av etanol. Bolaget har sex produktionsanläggningar för bioetanol i Finland, ett raffinaderi i Göteborg och sammanlagt 1200 St1- och Shellstationer i Finland, Sverige och Norge. Bolaget har sitt huvudkontor i Helsingfors. St1 Refinery AB är ett av världens mest energieffektiva. På ST1 Raffinaderi, som är beläget på Hisingen, arbetar drygt 200 experter inom oljebranschen med produktion och underhåll av anläggningen. Raffinaderiet är verksamt dygnet runt, året runt. Raffinaderiet är sedan 1997 miljöcertifierat enligt EMAS och ISO 14001. Som arbetsgivare erbjuder vi bland annat bonuslön, utfyllnad av föräldraförsäkring vid barnledighet, träningsmöjligheter samt företagshälsovård.

St1 Refinery AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 juni 2024 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. https://register.masterhelp.se/candidate/signup