Hoppa till innehåll
Qlosr Group logotyp

Microsoft server- och Azurekonsult

Publiceringsdatum
16 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Qlosr Väst är en del utav Qlosr Group AB (publ) som är en helhetsleverantör av IT-lösningar vilket omfattar försäljning och leverans av paketerade prenumerationstjänster. Största delen av verksamheten bedrivs på den nordiska marknaden och består av paketerade IT-tjänster inom arbetsplats, nätverk och serverdrift. Bolagets tre primära målgrupper utgörs av små- och medelstora företag, offentlig sektor samt den privata skolsektorn med fokus på större nationella skolkoncerner

Qlosr
växer i Väst och vi söker nu en Microsoft server- och Azurekonsult med passion för kunden

Är du en driven och kreativ person som gillar utmaningar och vill hjälpa våra kunder i deras utveckling där nätverk och säkerhetstjänster är i fokus. Varmt välkommen att söka denna tjänst

Vi söker en erfaren Microsoft Server- och Azurekonsult som är redo att ta sig an utmaningar och leverera högkvalitativa lösningar till våra kunder. Du kommer att arbeta med att designa, implementera och optimera Microsoft Server- och Azureinfrastrukturer för våra kunder.

Dina ansvarsområden:
 • Designa och implementera Microsoft Servermiljöer, inklusive Active Directory, DNS, DHCP och andra relevanta tjänster.
 • Hantera och optimera Microsoft Azuremolnplattformen för våra kunder.
 • Utföra felsökning och lösa tekniska problem relaterade till Microsoft Server och Azure.
 • Samarbeta med andra tekniska team för att säkerställa sömlös integration.
Krav:
 • Minst 5 års erfarenhet av arbete med Microsoft Server och Azure.
 • Certifieringar som MCSE, MCSA, AZ-104 eller motsvarande är meriterande.
 • God kommunikationsförmåga och förmåga att arbeta i team.
Vi söker dig med:
 • God kunskap inom IT- och försäljning av komplexa IT-tjänster
 • Intresse och förståelse för digitala lösningar
 • Proaktivitet och engagemang att utveckla partnerskapet med våra kunder
 • Kan flytande svenska i tal och skrift
 • B-körkort
Mer om dig

Som person är du lugn, metodisk och pedagogisk. Du är lyhörd, driven och samarbetsvillig, och trivs med att arbeta i team såväl som självständigt. Att arbeta serviceinriktat är naturligt för dig, och du är van vid att ha direktkontakt med användare. Du är van att ta initiativ samt är självgående, drivs av en hög ansvarskänsla och utför dina arbetsuppgifter med engagemang och professionalitet. Du uppskattar ett högt tempo och har lätt för att knyta nya kontakter, och du är en lagspelare.

Vi erbjuder dig

Du kommer att utgå från något av våra kontor i Göteborg, Skara, Skövde eller Vänersborg. Qlosr är det personliga och nära bolaget med en stark värdegrund och företagskultur. Att vara en del av Qlosr innebär att vara en del av ett lag där vi är hjälpsamma och samarbetar för att nå bästa resultat. Med frihet under ansvar som ledstjärna tar alla ansvar för sin egen prestation och levererar mot uppsatta mål. Med ett tydligt kundfokus skapar vi förutsättningar för tillväxt samtidigt som vi utvecklas och har roligt tillsammans.

Ansökan

Skicka gärna in ditt CV, du behöver inte skicka in ett personligt brev utan svara istället på frågorna som kommer dyka upp när du klickar dig vidare i ansökan. Har du några frågor kring rollerna och hur det är att arbeta på Qlosr är du välkommen att kontakta Robert Ohlström på robert.ohlstrom@qlosr.se

Sista ansökningsdag är 12/6 men vänta inte till dess utan skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi går igenom ansökningar kontinuerligt.
Qlosr Group logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 juli 2024 (54 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Qlosr Group AB (publ) är en helhetsleverantör av IT-lösningar vilket omfattar försäljning och leverans av paketerade prenumerationstjänster. Största delen av verksamheten bedrivs på den nordiska marknaden och består av paketerade IT-tjänster inom arbetsplats, nätverk och serverdrift. Bolagets tre primära målgrupper utgörs av små- och medelstora företag, offentlig sektor samt den privata skolsektorn med fokus på större nationella skolkoncerner.