Hoppa till innehåll
Nexer Recruit logotyp

SENIOR IT SUPPORT & DRIFTTEKNIKER TILL DEKRA

Publiceringsdatum
14 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du vara en del av ett dynamiskt team i teknikens framkant? DEKRA söker nu en driven Senior IT-support & drifttekniker för att stärka deras on-site supportteam. Du kommer att spela en central roll i drift och support av olika IT-system och nätverk, där felsökning, incidenthantering, analys och problemlösning är naturliga inslag.

DEKRA ser sina medarbetare som deras viktigaste tillgång och sätter stor vikt vid din personliga utveckling och välbefinnande. Genom att erbjuda utbildningar och spännande uppdrag strävar DEKRA efter att kontinuerligt utveckla din kompetens. När du blir en del av DEKRA-familjen kommer du att arbeta tillsammans med härliga kollegor och kompetenta ledare som stöttar dig på din professionella resa.

Din vardag

Som Senior IT-support- & drifttekniker kommer du att spela en nyckelroll i DEKRAS on-site supportteam i antingen Göteborg eller Stockholm. Du ansvarar för drift och support av olika IT-system och nätverk, där du löser problem, hanterar incidenter och driver analyser för att säkerställa en smidig IT-infrastruktur. Dessutom kommer du att vara involverad i implementation, konfiguration och utrullning av nya system både på distans och on-site på våra lokala kontor. I rollen kommer du även att ansvara för att driva och utveckla goda relationer till DEKRAS leverantörer.

DEKRA är en stor internationell organisation som är verksam i teknikens absoluta framkant inom många områden och jobbar med spännande IT-projekt, både lokalt och globalt. Resor i tjänsten kan förekomma både inom Sverige och internationellt.

VEM ÄR DU?

Vi söker en serviceinriktad person som trivs med att arbeta i en dynamisk miljö och har en god analytisk lösningsförmåga. Du är en relationsbyggare som värdesätter långsiktiga samarbeten och är skicklig på att kommunicera både internt och externt. Din förmåga att balansera och hantera flera projekt samtidigt och effektivt driva dem framåt, är en av dina mest framträdande styrkor.

Din erfarenhet och kompetens kommer att vara avgörande för att framgångsrikt leda och utveckla DEKRAS IT-lösningar i linje med deras affärsmål och behov. Du tar initiativ och arbetar självständigt samtidigt som du trivs i teammiljöer och bidrar till en positiv arbetskultur där innovation och problemlösning är nyckeln till framgång.

Vidare ser vi att du har:
  • Flera års erfarenhet inom IT-drift och support med bred teknisk kunskap inom IT-infrastruktur och IT-säkerhet, inklusive produkter från Cisco, Dell, Canon, HP och Apple.
  • Djupgående kunskap om nätverk, systemarkitektur och molnteknik samt erfarenhet av Microsoft-produkter som Windows Server, Office, SQL Server, Exchange, Teams och Active Directory.
  • Mycket god vana och erfarenhet av att arbeta med Azures molnplattform.
  • Erfarenhet av avancerad IT-support och systemadministration med vana av att arbeta i ServiceNow.
  • God förståelse för applikationshantering, systemutveckling och systemintegration.
  • Flytande kommunikationsförmåga på både svenska och engelska
  • B körkort
Vi ser det som meriterande om du har cerifieringar inom Azure och nätverk samt ITIL.

VILL DU VETA MER?

Känner du att ovanstående låter intressant och passar väl in med dina erfarenheter och ambitioner? Då är du varmt välkommen att höra av dig. I den här rekrytering samarbetar DEKRA med Nexer Recruit.

Välkommen att kontakta rekryteringskonsult Janin Perez på +4670 812 04 57 alt. Janin.perez@nexergroup.com för mer information. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om dekra
Sedan start 1925 har vi gjort världen lite säkrare. Idag är DEKRA ett av de mest framgångsrika företagen i världen inom sin bransch. Enligt oss är det medarbetarna som för oss framåt - din utveckling är därför värd att satsa på! Genom interna och externa utbildningar kommer din kompetens ständigt att utvecklas. Hos oss blir du en i DEKRA-familjen med härliga kollegor och kompetenta ledare. Vill du arbeta på ett företag där din idé kan bli verklighet, oavsett position, då har du kommit rätt.

Läs mer om DEKRA här.
Nexer Recruit logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 juli 2024 (55 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är specialister på rekrytering. Alltid med människan i fokus.