Hoppa till innehåll
CENTRIC logotyp

Tekniker inom IT Operations med fokus på Office 365

Publiceringsdatum
24 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i företagets team inom IT Operations, ett team som har ansvar för all drift och utveckling av koncernens centrala och globala IT-miljöer. Grupperingen tillhandahåller tjänster och produkter för att möta verksamhetens krav och behov av tjänster på plats och inom olika molntjänster.


Som en del av IT-Operations hos vår kund kommer du att ha varierande arbetsuppgifter inom drift, administration, installation och felsökning av företagets IT-infrastruktur.

Ditt primära fokus kommer att vara strategiskt och operativt arbete med Office 365 och Microsoft 365-tjänster, så som Office 365, SharePoint, Outlook och Teams. Du kommer även att övervaka och optimera både produktivitet och tjänster för diverse olika IT-enheter.

En arbetsdag kan innehålla:
- Hantering av operativa frågor inom datacenter, Windows Server, Azure, application management och nätverk.
- Projektarbete inom infrastruktur, migrationer och molnlösningar.

- Proaktivt arbete med att underhålla företagets IT-miljöer och att arbeta brett med olika typer av driftsrelaterade frågor och problem.



Din profil

För att trivas i denna roll tror vi att du är självgående, proaktiv och har en stark problemlösningsförmåga. Alla medlemmar i teamet tacklar tekniska utmaningar tillsammans, därför tror vi att du tycker om att bidra till en god laganda och kunskapsdelning. Du är en generalist med förståelse för både applikationshantering och nätverkande.

För att passa för rollen ser vi att du har:
- Minst 5 års yrkeserfarenhet av en liknande roll
- Erfarenhet av Microsofts produkter och tjänster, Windows Server, Hyper-V, VMware, SQL Server och Meraki.
- Erfarenhet av att sätta upp IT-miljöer och installera både fysiska och virtuella servrar
- Erfarenhet av att installera, publicera och hantera applikationer
- Erfarenhet av migrering, både lokalt och moln

Meriterande

Erfarenhet av molnbaserad tjänsteleverans i Azure och Terraform



Vi kan erbjuda dig

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi sätter stort värde på att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande och roliga aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under trevliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras kollektivavtal med Unionen.



Kontakt information
Linda Åkesson +46 734 159 351 Linda.Akesson@centric.eu

CENTRIC logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 juli 2024 (45 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Arbetar du inom IT Operations och är redo för ditt nästa steg? Vill du ha ett fokus på Office 365 och Microsofts 365-tjänster i din nästa roll? Vi letar efter dig som vill vara en del av vår kunds dedikerade och kompetenta team inom IT Operations som huserar i ett helt nytt kontor med ALLT man kan önska i Mölndal. Detta är något för dig som vill vara en del av ett större och etablerat sammanhang och som trivs med att den ena dagen inte är den andra lik. Här kommer du få möjlighet och göra skillnad som är av betydelse för hela företagets framgång. Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.