Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Senior IT-tekniker med kundansvar

Publiceringsdatum
14 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Brinner du för att jobba med teknik, förbättringar och värdeskapande? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi en IT-tekniker till en av våra kunder. Vår kund är ett IT-konsultbolag med ca 100 kunder inom varierande branscher. Företaget stöttar sina kunder inom framförallt IT-områdena support, inköp, nät, drift och kompetensförstärkning. Företaget grundades 1998 och i dagsläget är vi 10 medarbetare varav 7st konsulter och 3st inom administrativ tjänst.

I rollen som IT-tekniker stöttar du kunder med alla IT relaterade behov och frågor. Du hjälper kunderna med att utvärdera, utveckla, implementera samt underhålla systemstöd gällande IT infrastruktur och IT tjänster. Du driver IT projekt tillsammans med kunderna men kan även ta uppdrag internt, projekten kan drivas både i enskild form eller tillsammans med dina kollegor där du också tar en teknisk roll i projektet samt ansvarar för både leverans och kundnöjdhet.

Du tar ansvar för:
* Som kundansvarig utveckla, implementera, underhålla systemstöd, arbetssätt med tillhörande dokumentation med kunder som ditt prioritetsområde.
* Att leda både kund och internprojekt, paketera tjänster och kontinuerligt utvärdera kunds IT miljö ur ett holistiskt perspektiv.
* Att identifiera problemområden, implementera hållbara lösningar och strategier i förebyggande syfte.
* Budget, kort-/långsiktig planering gällande kunders IT -infrastruktur, tjänst och system stöd.

Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att vi på StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och du får en anställning hos vår kund. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda på kontorstid. Placeringsort är Göteborg men resor till och från kunder kan även ingå i tjänsten.

Detta söker vi:

Vi söker dig som:

* Har erfarenhet av att driva projekt inom drift, underhåll och utveckling av infrastruktur
* Mycket god kompetens och erfarenhet inom är nätverk, server och lagringsinfrastruktur, virtualisering och IT-säkerhet.
* Talar och skriver flytande svenska och engelska.
* Har B-körkort

Meriterande är:

* Relevant utbildning inom IT området
* Bred kunskap kring Azure, intune och Microsofts operativsystem och klientapplikationer
* Tidigare arbetat med Linux/Apple system
* Arbetat enligt ITIL eller innehar en ITIL-certifiering

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet! Som person är du användarfokuserad, motiveras av problemlösning och har kontinuerlig kontakt med dina kollegor och kunder. Vi ser att du är flexibel, serviceinriktad, har ett eget driv, förmåga att prioritera och trivs med att arbeta både i grupp och på egen hand.

Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!
Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sökord: IT, IT-tekniker, IT tekniker, Nätverk, Infrastruktur

Sökord: IT, IT-tekniker, IT tekniker, Nätverk, Infrastruktur
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 augusti 2024 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com