Hoppa till innehåll
Infotiv AB logotyp

C++-utvecklare för uppdrag inom ADAS/förarstöd

Ansök nu
C++-utvecklare för uppdrag inom ADAS/förarstöd

Är du vår nya mjukvaruingenjör med förmågan att lyfta blicken och ta de avgörande besluten? Vi på Infotiv letar just nu efter en mångfacetterad C++-utvecklare som vill stötta vår kund på både de mjuka och hårda planen. Vi är stolta över vårt sätt att arbeta tillsammans dig som medarbetare, där vi över tid tar de rätta besluten ihop och utvecklas på ett vis som gynnar alla parter.

Vilka är vi?
Som anställd hos oss på Infotiv är du del av en gemenskap som präglas av öppenhet och god sammanhållning där vi stöttar och hjälper varandra. Vi värdesätter våra medarbetare och strävar alltid efter att erbjuda en god och attraktiv arbetsmiljö där du som medarbetare trivs och utvecklas tillsammans med dina kollegor.
Vi är anslutna till Almega och erbjuder kollektivavtal som ger dig som medarbetare trygghet och säkerhet i anställningen. Utöver detta erbjuder vi goda förmåner såsom friskvårdsbidrag, företagshälsovård och tjänstepension för att du ska ha det bra även i senare skeden i livet. I kombination med våra stora ramavtal och goda kundrelationer gör det att vi kan ha en långsiktig strategi, där vi tillsammans kan utveckla och bygga ditt CV genom rätt uppdragsbyten och kompetensutveckling. Hos oss kan du både testa nya saker och utvecklas samtidigt som du kan känna dig trygg i din anställning.
Våra ledord "varmt hjärta och skarp hjärna" är värderingar som genomsyrar hela företaget, vårt arbetssätt, vårt ledarskap och vår arbetsmiljö. Det varma hjärtat står för empati, tillit och samarbete, och det är viktigt för oss att du som medarbetare känner dig uppskattad, sedd och lyssnad på. Den skapa hjärnan står för kompetens och innovation, och vi värdesätter varje individs förmågor och kompetens genom att uppmuntra nytänkande, kreativitet och initiativtagande. Tillsammans är vi Infotiv.

Din framtida utmaning
Du blir del i ett korsfunktionellt team av vassa ingenjörer med olika styrkor. Med dina C++-kunskaper kommer du vara en av flera nyckelspelare och enablers för teamets goda leveranser. Du kommer att jobba tätt samman med andra mjukvaruingenjörer, produktägare och interna kunder för att förstå kravspecen, föreslå rätt lösningar och leverera robust och lättjobbad mjukvara. Du kommer att få ta ansvar för design, utveckling och underhåll av kundens mjukvarukomponenter i Active Safety-domänen, och fokus kommer att vara på effektiv och lättdriven kod. Eftersom du redan har några år under bältet så kommer du få möjligheten att dela med dig av dina tidigare erfarenheter och agera mentor till mer juniora utvecklare. Eftersom du aktivt behöver bevaka branschens tekniska trender och nyheter så kommer det här att vara en chans även för dig att växa som individ!
Kvalitet i koden är av yttersta vikt, så det är meriterande om du har haft inslag av olika typer av testning och/eller dokumentation i dina tidigare jobb. Det är även meriterande om du har jobbat med sensor fusion, tracking, signalbehandling eller statistik

Den du är idag
Du är bred i dina kunskaper och förstår att det finns fler aspekter att täcka utöver själva kodknackandet. Du har jobbat ett par år med utveckling i C++ och kan redogöra för hur alla delar i utvecklingsprocessen går till. Din förståelse för mjukvaruarkitektur och -struktur är god, och du förstår att många av problemen kan lösas redan i design-fasen, långt innan koden implementeras. Du känner till att det finns väldigt många intressanta tekniska utmaningar att jobba med i Göteborgs fordonssektor, även om du nödvändigtvis inte behöver vara så intresserad av fordon i övrigt.

Som person är du teknikintresserad och driven, och strävar efter att leverera ditt bästa resultat varje gång. Du är kreativ och nyfiken inför uppdragets behov och förstår vad det är som skapar värde i varje situation. Du tycker att det är spännande när allting inte är bestämt på förhand och sporras av att få sätta dig in i nya sammanhang. Du har fenomenal fingertoppskänsla och har förståelse för projektets behov, för att kunna hitta den rätta lösningen för att komma framåt. Du är social och gillar att arbeta i team och ser spännande utmaningar i de möjligheter som erbjuds.

Du har följande med dig:
Minst 3 års professionell erfarenhet av utveckling i C++
Känner dig hemma i Linuxmiljö
Ingenjörsutbildning om minst 3 år
Vana av att kommunicera och samarbeta med andra
Jobbat med andra delar av utvecklingsprocessen utöver programmeringen

Meriterande om du har erfarenhet av följande:
Sensor fusion, mål-tracking, signalbehandling eller statistik
Python-programmering eller annat OOP-språk
ISO 26262, SOTIF eller Classic/Adaptive AUTOSAR
CI och byggautomation
ISTQB-certifiering eller annan testning

Ansökan
Om du är intresserad av att bli en del av vår gemenskap på Infotiv så tycker vi att du ska ansöka till oss.

Vi önskar höra mer om:

Dina erfarenheter; vad du har gjort tidigare i livet och vad du önskar göra framöver.
Vem du är utanför arbetet
Eventuellt några rader om vad som gör dig till just den du är

Låter detta intressant, så tveka inte att ansöka redan idag. Vi genomför intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi hoppas att du vill vara med och växa med oss! Har du frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta konsultchef
Infotiv AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren