Hoppa till innehåll
Meritmind AB logotyp

Group Financial Controller, Göteborg

Publiceringsdatum
10 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Meritmind söker en Group Financial Controller för ett längre konsultuppdrag hos vår samarbetspartner i centrala Göteborg. Uppdraget, som är på heltid, förväntas starta omgående eller inom ett par veckor. Uppdraget pågår i ca 12 månader, med goda möjligheter till förlängning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter som Group Financial Controller:

  • Konsolidering (kvartalsvis)
  • Transfer pricing
  • Valutaomvärderingar
  • Skattefrågor
  • Förvärvsanalyser
  • Finansieringsfrågor
  • Ad-hoc uppgifter
  • Effektivisering och utveckling

Kvalifikationer och erfarenhet:

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av liknande roller samt att du tidigare arbetat med IFRS, intern kontroll och konsolidering. Vi ser också att du har erfarenhet från internationella bolag.

Personliga egenskaper:

Vi söker dig som har ett stort eget driv, är självgående och flexibel. Du trivs i en föränderlig miljö med stora tillväxtmål och har en hög analytisk förmåga.

Placeringsort: Göteborg

Om företaget:

Bolaget arbetar med mjukvaruutveckling och är marknadsledande inom sin bransch. Totalt består bolaget av ca 300 medarbetare placerade i bl. a. USA, Tyskland, Kina, Japan, Singapore och Danmark.

I detta konsultuppdrag samarbetar kunden med Meritmind.

Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi erbjuder tjänster inom förändringsledning, rekrytering, konsultlösningar och kompetensutveckling. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk inom ekonomi. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget ca 370 anställda och omsätter ca en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Ansökan:

För mer information om konsultuppdraget är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef:

Olivia Engberg, olivia.engberg@meritmind.se 0765112925

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV och det är endast möjligt att bifoga ett dokument.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande konsultprocess.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Välkommen med din ansökan!

 

Meritmind AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 juni 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren