Hoppa till innehåll
Meritmind AB logotyp

Redovisningsansvarig, Göteborg

Publiceringsdatum
23 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Till Meritminds kund i centrala Göteborg söker vi en interim Redovisningsansvarig för ett konsultuppdrag. Uppdraget beräknas starta omgående och löper ca 6 månader. Uppdraget är på 100% och tillsättning sker senast midsommar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter som interim Redovisningsansvarig

  • Löpande redovisning
  • Kontoavstämningar, uppföljning, analys och övrigt bokslutsarbete
  • Skatt- och momsdeklarationer
  • Avstämning interna mellanhavanden
  • Bokning av upplupna intäkter/kostnader
  • Redovisning av transaktioner på bank och skattekonto
  • Upprätta beräkningen för ränteavdragsregler och skatteberäkningar
  • Vara delaktig i projekt
  • Arbetsledning av mindre team

Kvalifikationer och erfarenhet:
Vi söker dig med gedigen redovisningskompetens och erfarenhet av brett redovisningsarbete. Du trivs med och har erfarenhet av att arbeta i ett bolag som befinner sig på en stor förändringsresa och där arbetsdagarna inte ser likadana ut. Det är meriterande om du haft personalansvar.

Personliga egenskaper:
För att lyckas i rollen ser vi att du är flexibel, stresstålig och ordningssam. Du har en god samarbetsförmåga och tar gärna initiativ till förbättringsområden.

Placeringsort: Göteborg

I detta konsultuppdrag samarbetar kunden med Meritmind.

Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi erbjuder tjänster inom förändringsledning, rekrytering, konsultlösningar och kompetensutveckling. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk inom ekonomi. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget ca 370 anställda och omsätter ca en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Ansökan:

För mer information om konsultuppdraget är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef: Olivia Engberg på 0765112925 eller olivia.engberg@meritmind.se

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV och det är endast möjligt att bifoga ett dokument.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande konsultprocess.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Välkommen med din ansökan!

Meritmind AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 juli 2024 (48 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren