Hoppa till innehåll
Meritmind AB logotyp

Redovisningsansvarig deltid, Borås

Publiceringsdatum
15 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Nu söker vi en redovisningsansvarig till vår kund i Borås. Om du trivs i en operativ roll där du är med och förbättrar processer och rutiner kan detta vara en spännande möjlighet för dig!

Start för uppdraget som redovisningsansvarig är omgående och beräknas pågå fram till årsskiftet, med stor chans till förlängning. Uppdraget är på 50% men kan under perioder bli upp till 80%. Viss möjlighet till att arbeta hemifrån finns, men de ser helst att man mestadels är på plats.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
 • Utveckling av processer och rutiner för ekonomifunktionen i Sverige
 • Huvudkontakt mot revisionsbyrå
 • Konsolidering
 • Upprätta årsredovisning
 • Stöd i redovisningsfrågor till övriga på avdelningen
 • Skattefrågor
 • Ansvar för ERP system
 • Likviditetsrapportering
 • Rapportering resultat och balans i Cognos
 • Avstämningar Intercompany
 • Kontakt för företagsförsäkringar mot försäkringsbolaget
Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som har arbetat i liknande roll som redovisningsansvarig tidigare och är trygg i din kunskap. Som person är du en prestigelös doer som drivs av att förbättra och effektivisera processer. Du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska, i tal och skrift.

Har du tidigare varit delaktig i byte av ERP system ser vi det som meriterande.

Om Meritmind

Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda och omsätter över en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på https://meritmind.se/

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Jenny Österberg 0739-427480, jenny.osterberg@meritmind.se eller konsultchef Olivia Engberg, 0765-112925, olivia.engberg@meritmind.se

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV. Det är endast möjligt att bifoga ett dokument.
Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande konsultprocess. Detta innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Välkommen med din ansökan!

Meritmind AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 juli 2024 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren