Hoppa till innehåll
Linde Material Handling logotyp

Serviceledare till Göteborg

Publiceringsdatum
25 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker nu en serviceledare med placering på fast verkstad hos vår kund i Torslanda.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som serviceledare kommer du leda och fördela arbete för en mindre grupp servicetekniker på vår verkstad hos vår kund i Torslanda. Du följer upp och säkerställer att bemanning, service och reparationsarbeten utförs i rätt tid med högsta möjliga effektivitet, kvalitet och servicegrad. Den service och utrustning som vi levererar ska fungera så bra att den överträffar kundens förväntningar. Du verkar för att arbetet bedrivs i enlighet med de riktlinjer, ramar, rutiner och arbetssätt som gäller inom företaget. Du rapporterar till den regionala servicechefen.

Vem är du?

Vi söker dig som har någon form av teknisk utbildningsbakgrund, gärna inom fordonsteknik eller liknande. Du har flera års dokumenterad erfarenhet av att självständigt bedriva operativ arbetsledning inom en teknisk bransch. Du kan planera, prioritera och fördela arbete samt har en god administrativ förmåga. Meriterande är om du har arbetat med ekonomisk uppföljning, har lätt att sätta dig in i nyckeltal samt har arbetat i affärssystemet SAP. Du behärskar engelska och har B-körkort.

För att lyckas i rollen söker vi en lösningsorienterad och positiv ledare som sporras av att arbeta mot uppsatta mål. Som person är du prestigelös, har ett coachande ledarskap, är öppen och nyfiken i ditt förhållningssätt och föredrar att arbeta operativt med många kontaktytor. Du har förmågan att planera och fördela arbetsuppgifter och resurser i verkstaden. Vidare har du lätt för att skapa goda relationer med medarbetare, kollegor och kunder.

Vårt erbjudande
På Linde Material Handling bygger vi inte bara truckar - utan även framtidens intralogistik. Vi är ett av branschens starkaste bolag och söker kontinuerligt drivna medarbetare som vill vara med på vår resa. När du väljer att jobba hos oss blir du en del av Sveriges, och världens starkaste företag inom materialhanteringsbranschen. Våra medarbetare bidrar varje dag till att våra kunder kan bedriva sin materialhantering på ett säkert, smidigt och kostnadseffektivt sätt.

På Linde Material Handling är vi stolta över våra produkter samt över våra kunniga kollegor och det arbete vi gör tillsammans. Medarbetarna hos oss gillar särskilt flexibiliteten och den frihet under ansvar som deras arbete innebär. Vi har en trevlig arbetsmiljö där vi har roligt på jobbet - samtidigt som vi skapar ett värde för företaget och våra kunder.

Hos oss får du använda din kreativitet och kompetens på en dynamisk arbetsplats med goda möjligheter till personlig utveckling. Vi letar efter dig som vill ha personliga utmaningar i kombination med en sund balans mellan arbete och fritid.

Övrig information

Frågor om tjänsten besvaras av servicechef Johan Magnusson på 070-818 50 15.

Vill du vara med på vår framgångsresa och jobba med truckar i världsklass? Varmt välkommen med din ansökan senast 18 augusti 2024.
Linde Material Handling logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Linde Material Handling är en världsledande leverantör av truckar och lagerteknik. I över 50 år har vi flyttat fram gränserna med innovativa lösningar för materialhantering. I Sverige har vi 500 medarbetare och omsätter cirka 1,5 miljard kronor. Vårt svenska huvudkontor ligger i Örebro. Vi har även regionkontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örnsköldsvik samt serviceverkstäder runt om i landet. Linde Material Handling ingår i KION Group. Våra gemensamma värdeord Integritet, samarbete, mod och enastående definierar vilka vi är och hur vi agerar. De vägleder oss i det dagliga arbetet och ger stöd i de beslut vi tar. För mer information besök www.linde-mh.se