Hoppa till innehåll
OIO logotyp

Operations Manager till Bars Production

Ansök nu
I samarbete med Bars Production söker vi nu en Operations Manager med erfarenhet av produktionsledning inom livsmedelsindustrin. Vi söker efter dig som vill vara med och bygga och utveckla såväl organisation som produktion, samt vara med om en tillväxtresa under kommande år. Du blir huvudsakligt ansvarig för det operativa flödet från ax till limpa och förväntas driva detta genom ett tydligt och engagerade ledarskap.

Om Bars Production
Bars Production är en helhetsleverantör med fokus på utveckling och produktion av proteinbars. Sedan starten 2003 har bolaget utvecklats till att bli en så flexibel underleverantör som möjligt, med fokus på just produktion, flexibilitet och innovation. Tillverkningen sker idag i Gråbo, fördelat på två anläggningar.

Bars Production utgör idag en del av Humble Group. Läs mer på Bars Productions hemsida.

Om tjänsten
Som Operations Manager blir du en del av ledningsgruppen på Bars Production. I den operativa delen av verksamheten kommer du att ha ett personalansvar för ett supportteam bestående av fem personer (produktionschefer, kvalitetsansvarig, administratör inom order/logistik samt inköp). Genom teamet får du ett helhetsansvar för att driva och förbättra flödet från lagd kundorder till leverans av överenskomna produkter. Målet är att processen ska vara så effektiv och smidig som möjligt.

Dina huvudsakliga ansvarsområden blir:
  • Leda supportteamet, inkluderat fullt personalansvar för i dagsläget fem personer.
  • Utveckla produktionen och produktionspersonalen i linje med företagets behov och tillväxtmål.
  • Driva ett värderingsarbete där en värderingsgrund ska utarbetas i nära samarbete med VD, ledningsgrupp och verksamheten i sin helhet.
  • Ansvara för att ta fram och underhålla strukturer för samverkan inom verksamheten - exempelvis mellan försäljningsavdelningen, inköpsavdelningen och produktionsverksamheten.
  • Delta i HACCP-arbetet
Vi söker dig som
  • Har tidigare erfarenhet av produktionsledning inom livsmedelsindustrin (exempelvis som produktionsledare, produktionschef eller annan likvärdig roll med formellt personalansvar)
  • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift
Det är meriterande och till fördel om du har drivit förändring, utveckling och förbättring i produktion. Både i form av teknisk utveckling/förändring, och mer organisatorisk förändringsledning.

Som person förväntas du vara en naturlig, tydlig och trovärdig ledare. Du är lyhörd och visar tydligt genom handling att andras idéer och åsikter är värdefulla. Detta innefattar även en stark relationsbyggande- och samarbetsförmåga. Vidare är du en strukturerad person som genom handlingskraft strukturerar upp arbete, organisation, projekt och driver på så vis igenom förändringar på ett effektivt sätt. Du är prestigelös och har inga problem med att hugga i där det behövs för dagen eller stunden. Givet att du blir en del av ledningsgruppen har du en hög personlig mognad.

Om anställningen
Detta är en rekrytering där du blir anställd direkt på Bars Production med en inledande provanställning.
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Snarast möjligt/enligt överenskommelse med hänsyn till uppsägningstid
  • Placering: Göteborg, Gråbo
Genom processen kommer personlighet- och logiktest att genomföras. Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om OIO
Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.
OIO logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 augusti 2024 (51 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren