Hoppa till innehåll
Granitor Electro logotyp

Projektledare till Göteborg

Publiceringsdatum
31 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.Trivs du med att leda spännande projekt och drivna medarbetare? Lockas du av att arbeta i entreprenadprojekt eller kanske snarare med industriella satsningar? Vår organisation i Göteborg fortsätter växa och vi söker nu fler projektledare som vill utvecklas tillsammans med oss. Är det dig vi söker?

Arbetsuppgifter
Som projektledare hos oss är du en nyckelperson som driver och leder projekt från start till slut. Du har regelbunden kontakt med våra kunder och leverantörer samt ett arbetsledande ansvar över montörer och övriga projektmedarbetare. Du driver projekt med ledningssystemet som grund, planerar och kontrollerar projektekonomi samt ansvarar för inköp, bemanning och framdrift i projekten. Med ett nära ledarskap guidar du kunden och gruppens medarbetare med service i fokus. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:
 • Anbudsförfarande, kalkylering och projektplanering
 • Leverera och driva projekt inom fastställd budget och tidplan
 • Kvalitetssäkring, dokumentation och uppföljning av projekt
 • Bemanna projektuppdrag samt leda, engagera och motivera medarbetare
Erfarenhet och kompetens
För att trivas i rollen som projektledare hos oss krävs det att du är lyhörd och har förmåga att samarbeta och skapa goda relationer med såväl kunder och leverantörer som medarbetare och kollegor. Du är en person som gärna tar ansvar och kan strukturera och planera ditt arbete väl. Du har en god ekonomisk förståelse och drivs av att nå resultat.

Vi tror att du som söker liksom oss anser att ledarskap både handlar om att kunna leda sig själv, och samtidigt skapa en verksamhet som får människor runt omkring dig att utvecklas och ges förutsättningar att lyckas.

Vi söker dig som har:
 • Relevant teknisk utbildning samt med minst 3 års tidigare erfarenhet av projektledning eller motsvarande inom entrepenad eller industri i elbranschen
 • Goda kunskaper i entreprenadjuridik
 • Goda kunskaper i Excel
 • God datorvana
 • B-körkort
Övrigt
Som projektledare på Granitor Electro erbjuder vi dig möjlighet till en intressant tjänst och en stimulerade arbetsmiljö. Du välkomnas genom en strukturerad introduktion som speglar den familjära känslan på den lilla avdelningen i det stora bolaget. Förutom att du får branschens bästa kollegor får du också förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag:
 • Fritt arbete under ansvar med intressanta och varierande uppdrag
 • En spännande miljö och möjligheter till personlig och professionell utveckling inom ett stabilt och expansivt familjeföretag
 • Tillgång till vår förmånsportal Benify med möjlighet till rabatter hos olika aktörer
 • Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
 • Möjlighet till förmånliga drivmedelsavtal
 • Arbetstidsförkortning och kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension och även extra skydd vid sjukdom, föräldraledighet mm.
Vi har tre avdelningar i Göteborg och är idag ca 200 medarbetare som levererar el- och tekniklösningar inom segment som industri, entreprenad, elservice och infra.

Ansökan
Låter det intressant? Skicka in din ansökan omgående då urval sker löpande.

Vill du veta mer om rollen som projektledare hos oss på Granitor? Klicka på länken för mer info - Projektledare Entreprenad El - Granitor

Våra rekryterande chefer Mårten Andersson och Peter Edvardsson svarar gärna på dina frågor, se kontaktuppgifter i annonsen.

Ta nu chansen och bli en del av Granitor Electro. Vi ser fram emot att höra från dig!
Granitor Electro är ett av Skandinaviens största elteknikföretag. Vårt fokus ligger på entreprenad- och servicetjänster inom fastighet, industri och infrastruktur. Vi är en del av Granitor-gruppen, en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och underhåll samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Granitor-gruppen har omkring 4500 anställda och omsättningen under 2022 var 9,7 miljarder kronor.
Granitor Electro logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 juli 2024 (41 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. Genom den senaste tekniken och branschens bästa yrkesfolk erbjuder vi entreprenad- och servicetjänster inom elinstallation, instrument, fastighetsautomation, hissar, kransystem, kommunikation, säkerhet samt mekaniskt underhåll. Vi är stolta att som en del Granitor företagsgrupp kunna erbjuda många varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklingsmöjligheter för våra anställda, samtidigt som vi har det mindre företagets familjära känsla med god kamratskap och trivsel. Den 12 januari 2022 bytte vi namn från Midroc till Granitor. I över 25 år har vi, tillsammans med kunder och partners, utvecklat hållbara lösningar för samhälle och industri. Vår ambition är att bidra till en bättre framtid - både idag och för kommande generationer.