Hoppa till innehåll
Indus Sverige AB logotyp

Försäljningschef

Ansök nu

Försäljningschef till Göteborg

Vill du bli en del av ett företag med stora framtidsvisioner? Trivs du i en innovativ miljö där du får skapa, utveckla och implementera säljstrategier? Då kanske du är den vi söker.

Arbetsbeskrivning
Vi söker en försäljningschef med ansvar för den svenska marknaden. Din uppgift blir att utveckla vår försäljning i en mer proaktiv riktning genom att leda och coacha ditt säljteam, som idag består av 9 personer och kommer växa ytterligare. Säljarna är utspridda i Stockholm, Kungälv och Osby. Du har din utgångspunkt på kontoret i Kungälv. Resande är en naturlig del i tjänsten och du kommer själv driva egna större kundprojekt. Vi jobbar aktivt med moderna och digitala säljstödsprogram, vilket är ett naturligt verktyg för säljteamet. 

Övriga uppgifter som ingår i ansvaret:

  • Ansvara för budget, prognoser samt sälj- och kundplaner
  • Arbeta fram och implementera säljstrategier
  • Organisera/strukturera försäljningen
  • Skapa förutsättning för nya kunder och målgrupper
  • Ha ett nära internt samarbete med produktutvecklingsavdelningen
  • Ansvara för ett antal egna nyckelkunder
Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD. 

Vad har Mikael Nykvist, ägare och aktiv styrelseordförande, att säga om tjänsten och företaget?

"Indus skall växa och bli mer lönsamt, vi skall bibehålla och befästa vår position som branschens ”grönaste” och mest hållbara företag. Vi har ett bra företagsklimat, stämningen är familjär och trivsam, att medarbetarna trivs vittnar våra långa anställningstider om."

Läs mer om vad Mikael och Olof har att säga om tjänsten och företaget.

https://career.masterhelp.se/indus/forsaljningschef

Vi erbjuder
Du kommer få arbeta i ett dynamiskt, innovativt företag med en familjär kultur som leder utvecklingen med energipositiva lokaler och hållbarhet. Indus var tidiga med sitt miljötänk och satsning på miljöbesparing genom solkraftslösning i kombination med energieffektiva moduler. Många av kollegorna har arbetat länge i företaget då vi satsar mycket på kompetensutveckling för att bibehålla och stärka vår konkurrenskraft. Vi erbjuder givetvis marknadsmässiga villkor.

Din profil
Vi söker dig som är affärsorienterad med förmåga att utveckla strategiska kunder och nya segment. Vi vill även att du har förståelse för den offentliga affären och avtalshantering. Vi ser också att du har lätt för att komma med nya utvecklande idéer. Som ledare är du trygg, stabil och tydlig med fokus på både individen samt utveckling av verksamheten.

Du är en person som leder genom att själv vara ett föredöme. Du är strukturerad, målmedveten och kan arbeta självständigt med budgetansvar. Du har tidigare lyckats nå uppsatta säljmål genom att målstyra, följa upp och coacha ditt säljteam. Att ha ett högt engagemang och god kvalitet i ditt arbete är en självklarhet och du gillar att jobba med långsiktiga säljprocesser med kundanpassade lösningar.

Kvalifikationer

  • Du är kommunikativ, driven, nyfiken
  • Du har gärna en byggteknisk förståelse
  • Du ser affärspotential i utmaningarna och vill göra skillnad
  • Du har tidigare erfarenhet inom säljledning är meriterande
  • Du är en teamplayer med förmåga att coacha, styra samt följa upp säljteamet
  • Du behärskar svenska och engelska

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsulter Dan Andersson, 031-7045171, och Nicklas Jonsson, 031-7045190.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Företagsinformation
I över 50 år har Indus hyrt ut och etablerat flyttbara och tillfälliga lokaler. Våra moduler löser lokalbehov hos företag, kommuner och landsting. Sedan starten 1974 har vi etablerat 1000 skolor och förskolor. Vi sticker gärna ut hakan och säger att vi vet hur en optimal planlösning för en pedagogisk verksamhet ser ut. Stora och ljusa rum med behaglig luftkvalitet är en förutsättning för en bra arbetsmiljö. Till företag och industrier erbjuder vi ett genomarbetat koncept som vi tagit fram tillsammans med Sveriges största processindustrier. Vi har kontorsmoduler, moduler för projektkontor, konferensanläggningar, omklädning och matsal. 

När ni väljer moduler från Indus får ni lokaler med hög kvalité. Materialen är noga utvalda och all produktion sker i Sverige. Vi hjälper dig med alla delar i processen. Från bygglovshantering och byggnation till löpande underhåll och service. Våra moduler är lokaler man trivs i.

Läs mer på www.indus.se

Indus Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 juli 2024 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup