Hoppa till innehåll
Kraftsam logotyp

Fastighetstekniker med kunskap inom el

Publiceringsdatum
08 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
FASTIGHETSTEKNIKER - GÖTEBORG

Är du en serviceminded och självgående person som vill ha ett jobb där du har stor frihet under eget ansvar? Nu söker vår kund en fastighetstekniker till sitt team i Göteborg!

Din framtid

Vi söker dig med stort kundfokus och servicetänk, då uppdraget är att se till så att fastighetsägare och deras hyresgäster ska uppleva så lite problem som möjligt när det gäller deras fastigheter och lokaler. Det är viktigt att du har förmåga att anpassa dig och bemöta människor på ett respektfullt sätt. Du behöver vara självgående, lösningsorienterad och praktiskt lagd för att kunna hitta rätt lösningar i fastigheterna. Du måste vara utbildad fastighetstekniker för denna roll.

Kvalifikationer:

För att platsa i rollen bör du ha erfarenhet av arbete som fastighetsskötare, fastighets/drifttekniker, serviceelektriker eller service av andra fastighetssystem.
  • Är utbildad fastighetstekniker
  • Duktig på svenska i tal och skrift och klarar av att kommunicera på engelska
  • B-körkort
  • Intresserad och har kunskap inom el
  • Meriterande om du har el-behörighet
Vad vi erbjuder dig:

Uppdraget omfattar ett initialt konsultuppdrag via Kraftsam Rekrytering & Bemanning med goda möjligheten att kunna gå över med anställningen hos vår kund. Tjänstens omfattning är på heltid med tillträde snarast.

Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare fredrik@kraftsam.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Kraftsam logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 juni 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren