Hoppa till innehåll
St1 Refinery AB logotyp

Drifttekniker / Tankparkstekniker

Ansök nu
Vi söker Drifttekniker / Tankparkstekniker till St1 Refinery i Göteborg

Är du en erfaren tekniker som vill dela vår vision om att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi?

Vi söker nu en driven och engagerad tankparkstekniker som vill ha en spännande roll i ett ledande energiföretag i Göteborg.

Arbetet innebär både rutin- och koordinerande uppdrag där du kommer att få användning av både dina praktiska och teoretiska kunskaper. Rollen är en viktig del i produktionskedjan på St1. Tjänsten är en utökning av avdelningen och du kommer ansluta till en stabil arbetsgrupp om sex personer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Arbetstillståndshantering
 • Koordinering av arbeten som sker i vår anläggning
 • Upprättande av blindlistor och avställningsplaner
 • Avställning/idrifttagning av utrustning tex. tankar, ledningar och pumpar
 • Agera ersättare för depåtekniker (vi säkerställer utbildning inom rangering/lok)
 • Dagligt samarbete med övriga driftavdelningen och underhållstekniker
 • Rondering av gruppens ansvarsområden
 • Driftrelaterad felsökning/felavhjälpning

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig med teknisk bakgrund, kanske har du en utbildning från tex. processtekniskt gymnasium alternativt YH-utbildning som drifttekniker eller liknande. Erfarenhet från energihamnen och/eller processindustrin ser vi som meriterande. Du behöver behärska det svenska och engelska språket i både tal och skrift.

Personliga egenskaper
På St1 värdesätter vi inte bara vad du gör utan hur du gör det. Vi ser därför att du har en god planerings- och prioriteringsförmåga och kan arbeta självständigt och strukturerat. I rollen som tankparkstekniker behöver du vara tekniskt kompetent, noggrann och kommunikativ. Vidare ser vi det som viktigt att du har lätt för att samarbeta och gillar att se praktiska lösningar på olika problem. Vi tror på kontinuerlig utveckling och att utmana gamla sanningar. Därför ser vi att du behöver trivas i en föränderlig miljö där du också förväntas vara en del av att bidra till att löpande förbättra och effektivisera vårt arbete. Då vår arbetsmiljö kräver ett aktivt HSM-arbete (hälsa, säkerhet, miljö) ser vi också att du är en ansvarsfull person som har stor förståelse för detta i det dagliga arbetet.

Vad kan St1 erbjuda dig?
Inom företaget pågår ett spännande utvecklingsarbete och St1 erbjuder dig ett utmanande, omväxlande och inspirerande arbete. Du kommer att arbeta i ett företag där din insats syns och påverkar i en miljö där du blir en viktig del av teamet. På St1 har vi en engagerade kultur av entreprenörskap och innovation. Vår personal är viktig för oss, vi har många förmåner som uppskattas bland våra anställda:

 • Attraktiv bonus utöver din grundlön
 • Andel i företagets vinstandelsstiftelse
 • Utfyllnad av föräldraförsäkring vid barnledighet
 • Mycket bra träningsmöjligheter på siten, vi har ett nyrenoverat stort gym, uppvärmd pool och idrottshall
 • Friskvårdsbidrag
 • Subventionerad företagshälsovård
 • Subventionerad lunch
 • Subventionerade aktiviteter där vi hittar på roliga saker tillsammans

På vår karriärsida kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss

https://career.masterhelp.se/st1-refinery

Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning placerad på vårt raffinaderi som är beläget på Hisingen, precis vid Älvsborgsbron. Arbetstiden är schemalagd under dagtid mån-fre. B-körkort är ett krav. Avtalsområde är IF Metall.

Ansökan och kontakt
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta tankparkschef Mikael Reitti på e-mail Mikael.Reitti@st1.com För allmänna avtals-/anställningsfrågor kontakta gärna Åsa Westher på asa.westher@st1.com.

Vi tar ej emot ansökan via e-post pga. GDPR. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes vänligen då vi sköter rekryteringen själva i enlighet med för denna rekrytering beslutad process.Om St1 Refinery AB

Vi är ett nordiskt energibolag som vill vara med och driva energiomställningen och vår vision är att bli den ledande producenten och säljaren av CO -medveten energi. För verksamheten i Sverige följer vi Sveriges klimatmål vilket innebär att vi senast 2045 ska ha netto noll utsläpp. På vårt raffinaderi i Göteborg har vi ungefär 270 anställda med experter och specialister inom processindustrin med produktion och underhåll av anläggningen. Raffinaderiet är verksamt dygnet runt, året runt. Vi investerar stort i biogas och driver också två stora projekt för att tillverka avancerade biodrivmedel respektive elektrobränslen för flyget. Vi startade vår första gröna anläggning nyligen som producerar biodiesel och vi håller också på att anlägga en solcellspark i Göteborg.

Läs mer på www.st1.com

St1 Refinery AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 juli 2024 (55 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. https://register.masterhelp.se/candidate/signup