Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
16 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Kundmottagare

Vi har fullt upp att göra och behöver stärka upp vårt duktiga kundmottagarteam i Hisings Backa med en kollega! Arbetet innebär att ta emot våra verkstadskunder med fokus på kundservice i världsklass. Låter detta intressant, då är det kanske dig vi söker!

Din Bil är en del av Porsche Holding Salzburg GmbH och ett helägt dotterbolag till Volkswagen AG. Vi erbjuder ett brett utbud av bilar från Volkswagen-koncernens olika varumärken och modeller, som Volkswagen personbilar, Volkswagen Transportbilar, ŠKODA, Seat, Cupra, Audi, Porsche samt biluthyrning via Europcar. Vi har verksamhet i fyra regioner i Sverige: Stockholm, Göteborg, västra Skåne och Gävleborg-Dalarna. På Din Bil värdesätter vi samarbete, respekt och förståelse mellan våra medarbetare. Du får chansen att arbeta i ett modernt och framgångsrikt företag som sätter kunden i fokus och levererar högsta kvalitet och service. Som anställd hos oss får du vara en del av ett engagerat team. Vi bryr oss om din trivsel och utveckling hos oss. Därför erbjuder vi bra anställningsvillkor som omfattar bland annat kollektivavtal via IF Metall, Ledarna och Unionen, attraktiv lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Om företaget

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag samt hälsoundersökningar då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning.

Om tjänsten

Som kundmottagare kommer du att ta emot våra verkstadskunder när de kommer till anläggningen för att lämna in sin bil på verkstaden. Du håller därefter kontakten med kunden för att informera om det som behöver åtgärdas på bilen och vid behov fungerar du som ett kundstöd samt erbjuder vägledning vid eventuella tekniska frågor. Du arbetar för att våra kunder blir nöjda med vårt sätt att lösa deras problem samt guidar dem genom sitt verkstadsbesök på bästa sätt.

Dina Kvalifikationer

Vi ser att du som söker tjänsten har;

  • Erfarenhet av service/kundbemötande.
  • Goda datakunskaper och lätt att sätta dig in i olika system.
  • Behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift för att kunna kommunicera med våra kunder.
  • B- körkort är ett krav (Manuell växellåda)

Personliga egenskaper

Då arbetet innebär många sociala kontakter, interna såväl som externa, är det viktigt att du tycker om att interagera med olika människor och att du inser vikten av att vara noggrann, positiv och serviceminded. Du är engagerad och motiverad till att göra ett bra jobb och gillar att växla mellan olika arbetsuppgifter. Du trivs i en kundorienterad arbetsmiljö med stundtals högt tempo. För att lyckas i rollen är det viktigt att du besitter förmågan att självständigt organisera det dagliga arbetet samtidigt som du är en lagspelare som inte tvekar för att stötta dina kollegor. Du behöver inte vara expert på bilar men om du har ett intresse för bilar och teknik eller är allmänt nyfiken att lära dig tror vi att du har lättare att sätta dig in i verksamheten samt hjälpa våra kunder genom deras verkstadsbesök på ett bra sätt.

Din Bil eftersträvar jämställdhet och mångfald samt värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk- och kulturell mångfald tillför verksamheten.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka senast 6 juni. Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Vid frågor om oss eller om tjänsten är du välkommen att kontakta servicechef Veronica Aho Borg på email: veronica.aho.borg@dinbil.se

Din Bil Sverige AB VW Backa logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 juni 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren