Hoppa till innehåll
Jerrie AB logotyp

Drifttekniker till Chalmersfastigheter, Göteborg

Publiceringsdatum
03 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Om tjänsten
Vi har många spännande utmaningar och projekt framför oss och förstärker nu vår organisation med ytterligare en drifttekniker. Som Drifttekniker hos oss kommer du att ansvara för förebyggande och avhjälpande underhåll av byggnaden och fastigheternas tekniska system. Du kommer att utföra tillsyn, skötsel, daglig drift- och energioptimering.

Ditt arbete spelar en avgörande roll i att säkerställa en trygg, funktionell och hållbar campusmiljö. Arbetet sker i nära samarbete med det förvaltningsteam du kommer att tillhöra och vid behov med entreprenörer, konsulter och andra berörda inom Chalmers verksamhet. Hos Chalmersfastigheter blir du en viktig medarbetare i förvaltningsteamet och självklart har du ett nära samarbete med fler kollegor vår organisation.

Dina arbetsuppgifter inkluderar bland annat:
  • Förebyggande och avhjälpande underhåll av byggnaden och tekniska system med löpande driftoptimering.
  • Hantering av felanmälningar.
  • Delta i möten med kunder och samarbete med andra roller inom organisationen.
  • Medverkan vid budget.
Tjänsten är en nyckelroll i arbetet med att utveckla hållbara och inspirerande campus i världsklass och med att skapa de bästa förutsättningar för Chalmersfastigheters fastighetsbestånd och Chalmers lokaler i ett långsiktigt perspektiv.

Vi söker dig som
har en gymnasieutbildning eller yrkesutbildning inom ett relevant område och minst 5 års erfarenhet av arbete med fastighetsteknisk drift. Du är van vid att arbeta med datorer och system för till exempel felanmälan, du har körkort och goda kunskaper i svenska och engelska. Som person är du serviceinriktad, lyhörd och kommunikativ. Du är också engagerad, nyfiken och hjälpsam, och du gillar att samverka och samarbeta.

Vi erbjuder dig
en arbetsplats i Chalmers campusmiljöer med fastigheter och kreativa mötesplatser där studenter, forskare och medarbetare ska trivas på gemensamma arbets- och studieytor. Vi ger dig möjligheten att bli en del av ett fastighetsbolag med stora uppdrag där vi alla är hjälpsamma, engagerande och handlingskraftiga.

Hållbarhet är en grundförutsättning för verksamheten och allt Chalmersfastigheter gör har en tydlig riktning; att skapa hållbara campus i världsklass. För Chalmersfastigheter är hållbarhetsarbetet fullt integrerat i verksamheten och präglar såväl förvaltning, utveckling, medarbetare och kundrelationer.

Din ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Chalmersfastigheter med Jerrie. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Cecilia Jarlsmark, på 0723-05 33 43 eller cecilia.jarlsmark@jerrie.se. Du ansöker med bifogat CV på jerrie.se. Urval sker löpande så ett tips är att söka tjänsten så snart som möjligt. Läser du denna annons i din telefon? I så fall kan du ansöka direkt med din LinkedIn-profil utan att bifoga CV och personligt brev.
Jerrie AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 maj 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Chalmersfastigheter är Chalmers eget fastighetsbolag och består i dagsläget av 37 medarbetare. Vår primära uppgift är att försörja Chalmers med både egenägda lokaler och genom att hyra in fastigheter och lokaler från andra fastighetsägare till Chalmers verksamhet men vi är även en viktig del i att förverkliga Chalmers vision om en hållbar framtid genom utvecklingen av campus. Chalmers verksamhet är samlad i campusmiljöer på Johanneberg och Lindholmen samt verksamhet vid Onsala Rymdobservatorium på Råö. Med genomtänkta campusområden och noder vill vi skapa bästa förutsättningar för utbildning, forskning och samverkan som kommer alla till nytta.