Hoppa till innehåll
Infinity Human Resources Sweden AB logotyp

Nelly.com - Senior Marketing & Sales Controller

Publiceringsdatum
08 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Till Nelly.com – en av Nordens ledande e-handlare inom mode – söker vi nu en Senior Marketing & Sales Controller. Rollen passar dig som har tidigare erfarenhet av affärscontrolling, ett starkt driv, en analytisk förmåga och ett intresse för mode och detaljhandel.

Dina arbetsuppgifter
Som Senior Marketing & Sales Controller på NELLY arbetar du löpande med att ta fram, analysera och rapportera på faktiskt prestation mot marknadsförings- och försäljningsbudgetar för NELLY och NLY Man. Du arbetar också med att bryta ned den övergripande budgeten så att den på ett effektivt sätt kan vägleda organisationen. Du följer regelbundet upp paid marketing spend på övergripande nivå, trafik per kanal, konvertering, kundkorg, marginal, frekvens och returgrad. Proaktivt tar du fram analyser och omvandlar dem till insikter som hjälper samtliga kommersiella roller i bolaget att förstå och driva affären bättre. Rollen fungerar som strategisk och operativ parhäst till vår Chief Sales Officer och du förväntas därmed hjälpa till att stötta både Sales-teamet och vårt sortimentsteam på daglig basis. Tjänsten är en viktig nyckelroll och du ingår bland annat i vårt tvärfunktionella Controller-nätverk som leds av vår CFO. Du har även delat ansvar för den regelbundna övergripande operationella rapporteringen till NELLYs VD och styrelse.

Din profil
För att trivas i rollen krävs att du har utbildning inom ekonomi, finans eller liknande. Du har tidigare erfarenhet från Controlleryrket, kanske från e-handel, retail, inköp, marketing och/eller sales. Som person är du analytisk och datadriven samt van att arbeta utifrån hypoteser som du sedan underbygger eller motbevisar med fakta. Du är noggrann och detaljorienterad men kan även zooma ut och tänka strategiskt. Att förstå och driva lönsamhet i varje transaktion är en självklarhet för dig. Du är en kommunikativ lagspelare som kan förklara även komplexa analyser på ett sätt som gör att dina kollegor förstår och kan ta fasta på ditt budskap. Du behöver vara väldigt duktig på Microsoft Excel och kan du dessutom GA4, inköpsplaneringssystem och Qlik eller andra BI-verktyg är det en stark fördel. Har du erfarenhet från modebranschen är det också mycket meriterande. Du pratar svenska och engelska obehindrat.

Vad vi erbjuder
På Nelly.com delar vi Nelly-andan: där vi ser möjligheter, har ett business-mindset och trivs med förändring. Vi vill lära genom att göra, vi vill förverkliga våra idéer och vi är redo att jobba för det vi tror på – och ha roligt under tiden. Vi erbjuder en kreativ och inspirerande arbetsplats där vi ständigt utmanar och skapar nya upplevelser i en öppen och transparent miljö. Alla är delaktiga i den framgång vi skapar. Vi värdesätter våra medarbetares livspussel och det finns goda möjligheter att kombinera arbete på kontoret med hemarbete.

Du utgår från huvudkontoret i Borås, alternativt från vår flaggskeppsbutik i Stockholm. Oavsett var du befinner dig är det önskvärt att närvara på huvudkontoret 2-3 dagar per vecka.

Kontakt och ansökan
Infinity HR är framgångsrika i rekrytering av spetskvalitet till kulturstarka bolag och vår självklara partner i denna rekrytering. För mer info om tjänsten eller urvalsprocessen, vänligen kontakta Emil Nilsson på telefon, 070-5591192 eller Anton Fredriksson på e-mail; anton.fredriksson@infinityhr.se.
Infinity Human Resources Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 september 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Nelly.com är en välkänd e-handelspionjär. Sedan starten 2004 har vi byggt ett starkt varumärke med cirka 900 000 aktiva kunder. Idag består Nelly.com av cirka 200 medarbetare varav hälften jobbar på vårt lager i Borås, resten främst från vårt huvudkontor i Borås eller i vår flaggskeppsbutik på Drottninggatan i Stockholm.

Vi hjälper Nordens unga kvinnor och män att känna sig snygga varje dag. Vi erbjuder mode för alla tillfällen som speglar de snyggaste trenderna och de bästa varumärkena.

Hos Nelly.com får du breda karriärmöjligheter i ett bolag som värdesätter innovation, driv och initiativ.