Hoppa till innehåll
HR logotyp

Löneadministratör

Publiceringsdatum
19 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Lisa Pira
Telefon
Ansök nu
Stronger together! Nu behöver vi dig som vill arbeta med löneadministration tillsammans med oss på Solar. Vi är ett riktigt gott gäng som lär oss av varandra då vi gärna delar med oss av vår kompetens och våra erfarenheter.

Vi söker dig som är van att jobba med personal- och löneadministration för både tjänstemän och kollektivanställda. Du har relevant utbildning inom lön/personaladministration och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt kollektivavtal. Erfarenhet från att arbeta i Hogia Lön Plus och goda kunskaper kring stödsystem och Excel är meriterande. Vi söker både dig som är junior eller senior inom lön och erbjuder nu ett vikariat på hel- eller deltid med start snarast.

Vi erbjuder

Ett omväxlande och utmanande arbete hos ett av norra Europas mest innovativa och ledande Sourcing & Services-företag inom El, VS och Industri. Vi vet att Solars möjligheter att växa hänger på att våra medarbetare fortsätter att utvecklas. Du har möjlighet att utveckla din kompetens i ett säljbolag i framkant. Vi lever efter mottot "stronger together" och nu behöver vi dig för att bli ännu starkare.

Din roll

Rollen förutsätter att du är noggrann, har en hög känsla för service och är lösningsorienterad. Du är en positiv lagspelare som har lätt att samarbeta med andra, samtidigt som du kan organisera och strukturera ditt eget arbetsflöde för att nå dina deadlines.

För att lyckas i rollen behöver du goda kunskaper i svenska, både i skrift och tal. Det är viktigt att vara pedagogisk och på ett enkelt sätt kunna förklara och besvara frågor som berör löneprocessen för medarbetare i organisationen.

Kvalifikationer
  • Relevant utbildning inom lön/personaladministration
  • Erfarenhet av Hogia Lön PLUS
Meriterande
  • Erfarenhet av SAP
  • Erfarenhet av Successfactor
Kontakt och ansökan

Låter detta som du? Vi arbetar med löpande urval och ser framemot din ansökan.

Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Lisa Pira, VP HR and Internal Communication, lisa.pira@solar.se , +46 708 281 491

Varmt välkommen med din ansökan via nedan länk.
HR logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 maj 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Solar Sverige är i dag en av Europas ledande sourcing- och servicepartners med verksamhet främst inom el, VVS, industri och klimat/energi. Vår kärnverksamhet kretsar kring varuförsörjning, tjänster och optimering av våra kunders verksamheter. Vi tror på kraften i att tänka framåt och strävar alltid efter att förstå våra kunders behov i syfte att tillhandahålla relevanta, personliga och värdefulla tjänster. Läs mer om oss på solar.se.