Hoppa till innehåll
Hultafors Group logotyp

Lönespecialist

Ansök nu

 

Payroll Specialist / Lönespecialist

Vi söker nu en lönespecialist till vårt löneteam med placering i Göteborg. Du kommer att vara en av två lönespecialister och rapportera till vår Compensation & Benefit Manager. Tjänsten kommer att innehålla lönehantering för Sverige inklusive pension, årliga bonusar, tjänstebilar, förmånspaket, HR-administrativa och övriga kontorsuppgifter. Vi söker en person som är serviceminded, bekväm med att utbilda chefer och medarbetare i tids- och kostnadsredovisning och att vara ett stöd till våra chefer och medarbetare inom ditt kompetensområde. Den vi söker tycker om att utveckla arbetsprocesser och tycker om att vara med och utveckla lönesystem och digitala verktyg. 

Vad du kommer att arbeta med

 • Verifiera tidrapporteringsinformation för alla anställda (support och introduktion).
 • Beräkna/verifiera lön enligt arbetade timmar inklusive ledighet och övertid.
 • Hantera förmåner.
 • Stödja Compensation & Benefit-chefen i den årliga befattnings värderingen och lönerevisionen.
 • Hantera administration kring bonusar.
 • Hantera anställningsavtal.
 • Hantera tjänstebilskostnader och lönerelaterade frågor.
 • Assisterar HR med utdrag och rapporter från löne- och HR-systemet.
 • Svara på frågor från partners och myndigheter (Skatteverket, SCB, Fora Collectum etc).

Vem vi letar efter

 • Du har en formell löneutbildning och/eller erfarenhet av att arbeta med hela lönecykeln, allt från tidrapportering till bokning av löner.
 • Beprövad HR-administrativ kompetens.
 • Mycket goda kunskaper i Excel.
 • Du kommunicerar tydligt i både tal och skrift på svenska och engelska.
 • Kunskaper om svensk arbetsrätt, regelefterlevnad och skatteregler.
 • Erfarenhet av arbete inom Kontek HRM och Lön är meriterande.
 • Du har ett driv att utveckla och förbättra våra processer och system.

Vad vi erbjuder
Hultafors Group är ett företag med en mycket positiv arbetsmiljö. Vi arbetar alla tillsammans som ett team för att förverkliga våra ambitiösa mål. Vi värnar om våra medarbetares välmående och erbjuder goda möjligheter till utveckling. Förmånerna inkluderar bland annat kollektivavtal, friskvårdsbidrag på 4000 kr årligen och ett vinstdelningsprogram baserat på företagets resultat. 

Ansökan och kontakt
Om du tycker att rollen verkar utmanande och intressant, vänligen ansök genom att registrera ditt CV och ett personligt brev så snart som möjligt. Intervjuer kommer att hållas löpande. 

Om du har några frågor kontakta Frida Boberg, Compensation & Benefit Manager, på frida.boberg@hultaforsgroup.com


Om Hultafors Group
Hultafors Group är ett globalt företag som erbjuder en unik portfölj av premiumvarumärken. Vi koncept utvecklar, designar och framställer produkter och tjänster som förbättrar funktionaliteten, produktiviteten och säkerheten inom alla aspekter av den professionella användarens arbetsdag. Vi är en betrodd partner som möjliggör synergier och hållbar tillväxt för både människor och affärsverksamhet. Från affärsutveckling och logistik till produktdesign och marknadsföring utgör vi en betydelsefull partner som driver våra varumärken och medarbetare framåt. Vi gör detta genom att testa nya idéer, respektera varandra och framför allt genom att lyssna på och involvera yrkesanvändare i allt vi gör. Vi bryr oss om människor och förlitar oss på forskning och data för att förstå de utmaningar som professionella användare hanterar varje dag. Med en passion för framtidsinriktade lösningar och ständigt på jakt efter nya kunskaper och insikter hittar vi nya sätt att göra ett positivt avtryck och ge användarna av våra produkter en bättre arbetsmiljö och tillvaro. Hultafors Group har sälj- och marknadsteam på samtliga huvudmarknader i Europa och Nordamerika. Hultafors Group ägs av Investment AB Latour. 

Läs mer om oss på www.hultaforsgroup.com

Hultafors Group logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 juni 2024 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Masterhelp jobb är ett affärsområde som används av företag som nyttjar Masterhelp rekryteringsverktyg och Intensogruppens expertis inom platsannonsering. Masterhelp jobb ingår i Intensogruppen, som är en rikstäckande helhetsleverantör av rekryteringstjänster. I Intensogruppen ingår även Säljpoolen, Intenso Teknikrekrytering, Intenso Interim Management samt vårt egenutvecklade rekryteringsverktyg Masterhelp.