Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Junior taktisk inköpare till tekniskt bolag!

Publiceringsdatum
26 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en kommunikativ och noggrann lagspelare med erfarenhet inom inköp som lockas av en drivande roll med mycket ansvar? Vill du vara en del av en växande inköpsavdelning i ett globalt bolag? Då är det dig vi söker!

OM TJÄNSTEN
Friday söker just nu för kunds räkning en taktisk inköpare till sitt team som idag består av taktiska, operativa och strategiska inköpare. Som taktisk inköpare har du en varierad roll där huvudansvaret ligger på att säkerställa materialförsörjningen till företagets produktion. Du kommer att vara en del av ett team om 13 personer som köper in material för både prototyper och mindre serietillverkning av tekniskt komplexa lösningar. Rollen kräver att du har nära relation till leverantörer samtidigt som du samarbetar tvärfunktionellt internt i organisationen. Vi ser gärna att du har förmågan att växla mellan olika uppdrag då du, förutom hantering av leverantörer, kommer att vara delaktig i flera olika projektområden.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Inköp av material och tjänster baserat på planerade behov.
 • Beställning och leveransövervakning.
 • Orderhantering och orderuppdatering i affärssystemet.
 • Optimering av flöden.
 • Uppskattning av kostnader.
 • Rapportera KPI:er så som leveransprecision och leveranskvalitet till leverantörer.
VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en för tjänsten relevant kandidatexamen inom exempelvis logistik, inköp, ekonomi, eller motsvarande arbetserfarenhet.
 • Besitter intresse och förståelse för teknik.
 • Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska, då båda språken används i det dagliga arbetet
Om du har tidigare arbetslivserfarenhet från tillverkande industri ser vi det som meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och du som söker har ett naturligt driv och trivs bra i en administrativ roll. Vi tror också att du är en prestigelös och lösningsorienterad person som kan agera i nuet samtidigt som du behåller fokus på uppsatta mål. Vi ser även att du är självständig, strukturerad och en initiativrik person som får saker och ting att hända. Eftersom du kommer att ingå i ett team trivs du med att arbeta i grupp och att ha flera olika kontaktytor.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Denna befattning kräver att du genomgår och blir godkänd vid var tids gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där vår kund har krav på säkerhetsklassplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du till en början kommer vara anställd av Friday. Avsikten därefter är att du efter 6-12 månader blir tillsvidareanställd hos kundföretaget.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Efter överenskommelse
 • Placering: Göteborg
 • Rekryteringsansvarig: Elin Samuelsson, elin.samuelsson@friday.se
 • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 juni 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?