Hoppa till innehåll
Centriair logotyp

Utvecklingschef

Ansök nu

Utvecklingschef för industriell luftrening till Göteborg

Som utvecklingschef blir du en nyckelperson i ett ledande och snabbväxande miljöteknikföretag med fokus på avancerad processteknik för rening av luftburna föroreningar och odörkontroll. Våra produkter och anläggningar ligger i teknikens framkant och våra kunder finns inom många olika industrier som t.ex. livsmedel, biogas, avlopp och avfall. 

Vi erbjuder
Som utvecklingschef hos Centriair får du arbeta med intressanta och utvecklande uppgifter i spännande och innovativa kundspecifika projekt. Vi värdesätter lagarbete för att driva på innovativa lösningar utan att kompromissa med kvalitet, säkerhet och etik. Du är med och bidrar till vår fortsatta framgång med hög tillväxt och fortsatt teknikutveckling. Vi erbjuder vidare en omväxlande och kreativ arbetsmiljö där våra medarbetare ges stort eget ansvar, har stor möjlighet att påverka och ges goda möjligheter att utvecklas tillsammans med bolaget.  

Vad har Peter Lagerlöf, VD, att säga om tjänsten och företaget?

"Centriair har etablerat sig som den ledande leverantören av lösningar för minskning av luftburna industriella utsläpp. Vår målsättning är att fortsätta vår tillväxtresa med en dubblerad omsättning över de kommande tre åren för att hjälpa industrin att minska miljöpåverkan. Jag ser Centriair som ett fantastiskt bolag med stor potential. Det är en starkt differentierad produktportfölj, ett jättebra team och vi erbjuder en lösning med tydliga kundvärden som adresserar en av jordens mest angelägna utmaningar. 

Vi har ett tätt samarbete inom företaget och en miljö där varje medarbetare tillåts bidra till verksamheten. Vi värdesätter lagarbete för att skapa innovativa lösningar till våra kunder och ser att huvuddelen av arbete sker på plats på kontoret för att skapa goda arbetsförutsättningar och samarbete."

Om tjänsten
Som utvecklingschef ansvarar du för hela vår utvecklingsavdelning bestående av ca tolv medarbetare inklusive konsulter. Våra kärnkompetenser är inom mekanik, automation och processteknik. Du arbetar i nära samverkan med företagets VD och ledningsgrupp samt övriga nyckelroller för att tillsammans utveckla bolaget framåt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Leda, utveckla och effektivisera arbetet för avdelningen
  • Arbeta med tekniska specifikationer, äga designstandard och ansvara för designmiljön
  • Tillsammans med produktledning driva på teknikutvecklingen
  • Jobba med ständiga produktförbättringar
  • Utveckla och kvalitetssäkra processer och rutiner för kundprojektleveranser samt vara gate-keeper i densamma
  • Ansvara för samarbeten med leverantörer för att säkerställa kostnadseffektiva lösningar med hög kvalitet
  • Vid behov agera projektledare för produktförbättringsprojekt samt för fältproblem
  • Samarbete med projektledning, serviceorganisation och produktledning
  • Medverka i kundmöten och granska kundofferter

Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD.

Din profil
För att lyckas i rollen som utvecklingschef hos Centriair har du en lämplig akademisk examen och har kvar ditt stora intresse för teknik. Du har genom åren fått en fördjupad kompetens i produktutveckling inom processtekniska system. Du har gedigen erfarenhet, är van att leda och utveckla personal samt att arbeta nära kunderna med ett lösningsorienterat fokus. Du bidrar med ditt energigivande och motiverande ledarskap och vet hur man skapar framgångsrika team. Svenska och engelska är krav. 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Maria Ahlén, 0708-490288, och Mattias Lyckberg, 0733-336080, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om Centriair
Centriair är ett svenskt företag grundat 2007 som designar, utvecklar och levererar ledande lösningar för minskning av luftburna industriella utsläpp. Våra lösningar minskar utsläppen av skadliga organiska gaser och aerosoler såsom flyktiga organiska föreningar (VOC) såväl som lukter. Vi riktar oss framförallt mot segmenten industriell matproduktion, avfallsanläggningar, avloppsnätverk och biogasproduktion där direktiv och förordningar sätter stringenta krav.

Vi differentierar oss på marknaden med teknologi och lösningar som ger högre reduktionseffektivitet, överlägsen kontinuerlig prestanda, lägre energiförbrukning, lägre total driftskostnad och minskat utrymmesbehov tillsammans med oöverträffad expertis inom vårt område. Detta har givit en stark tillväxt där vi nu gått in i nästa tillväxtfas.

Företaget arbetar internationellt där huvudkontoret ligger i Sverige med dotterbolag i Tyskland och ett nätverk av agenter samt återförsäljare i Europa och Nordamerika. 

Centriair logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 september 2024 (45 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup