Hoppa till innehåll
Sales Collective logotyp

Internationell Teknisk Säljare till Göteborg

Publiceringsdatum
04 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Martin Nyberg
Telefon
Ansök nu
Bli en nyckelspelare i Ava Monitorings tillväxtresa!

Har du erfarenhet av teknisk försäljning och tycker om att driva affärer där du bygger långsiktiga samarbeten med dina kunder? Vill du identifiera nya möjligheter för att bidra till hållbar utveckling och tillväxt?

Nu söker vi Internationell Teknisk säljare till Ava Monitoring där du får möjligheten att arbeta med ett nischat produktsortiment och supportera internationella kunder och distributörer.

Läs vidare och se om det är dig vi söker!

Om tjänsten
Ava Monitoring är en ledande aktör på marknaden inom instrument för vibrationsmätning. På kontoret i Gårda/Göteborg arbetar idag 15 personer i olika roller och som Teknisk säljare kommer du jobba nära VD och ett team på 3 kollegor inom Kundsupport.

Ava Monitoring jobbar direkt mot kunder på den Nordiska marknaden och med ett distributionsnätverk på övriga marknader globalt och i din roll kommer du vara länken mellan kunder, distributörer och bolaget.

Som anställd på Ava Monitoring blir du en del av ett expansivt bolag. Du ges stora möjligheter att växa tillsammans med oss och utöka vår verksamhet inom olika marknadsområden. Vi är ett innovativt bolag som utvecklar produkter och cloud-lösningar som bidrar till att hantera risker och omgivningspåverkan i byggprojekt i urbana miljöer.

Arbetsuppgifter
I rollen som Teknisk säljare arbetar du med säljansvar och för ett distributörsnätverk på flera geografiska marknader globalt. Du är ansvarig för att identifiera nya samt utveckla befintliga distributörer till att nå sin högsta potential på sin marknad. Det förväntas att du aktivt bidrar till utveckling av säljprocesser och rutiner som leder till ökad affärsmässighet och lönsamhet.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
 • Ansvara för kunder och att distributörer uppnår förväntade försäljning.
 • Regelbunden uppföljning av kunder och distributörers prestation.
 • Bidra aktivt till att hitta nya konton och försäljningskanaler globalt.
 • Ge tekniskt stöd i användning av våra produkter.
 • Ge relevant säljutbildning till distributörer för att öka deras kompetens.
 • Hålla teknisk produktutbildning.
 • Resor till fokusområden för att säkerställa lönsamhet.
 • Bidra på mässor och konferenser som företagets representant.
Tjänsten innefattar resor såväl inrikes som utrikes vilket innebär att du som person behöver vara flexibel samt kunna lösa uppgifter både från kontoret samt ute på fältet. Som Teknisk säljare förväntas att du har god förståelse för olika industrier med tanke på att du kommer besöka Ava Monitorings distributörer och kunder.

Vi söker dig som
Vi söker dig som har minst fem års relevant arbetslivserfarenhet av industriell eller teknisk B2B-försäljning. Vi ser gärna även att du har en teknisk bakgrund eller intresse.

Dessutom söker vi dig som:
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.
 • Besitter ett tekniskt intresse, exemplifiera gärna i din ansökan.
 • Har B-körkort och trivs med att resa internationellt.
Kunskap om vibrationsteknik, akustik eller geoteknik är meriterande men inget krav. Det är även meriterande med erfarenhet av underhåll och service inom industrin samt ytterligare språkkunskaper.

Som person är du:
 • Strukturerad
 • Noggrann
 • Analytisk
 • Affärsorienterad
I denna rekrytering lägger vi stor vikt på dina personliga egenskaper och ser att du är både kommunikativ och relationsbyggande. Du har hög arbetsmoral, ett stort personligt driv och gillar utmaningar. Som person har du förmågan att identifiera nya möjligheter och genomföra förhandlingar på olika företagsnivåer.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Placering: Gårda i Göteborg
Rekryteringsprocessen fortlöper löpande, i denna rekrytering samarbetar vi med Sales Collective. Har du frågor eller funderingar, tveka inte att ringa Martin Nyberg 0705-10 90 01.
Sales Collective logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 augusti 2024 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi gör det enkelt att skydda världen. Vi är inte stora, men vår ambition och potential är enorm! Ava Monitoring System baserar sig på mer än 40 års erfarenhet av mätningar och en genuin passion för teknisk innovation. Det helautomatiska mätsystem vi idag erbjuder gör det enkelt för alla att skydda människor, byggnader, infrastruktur, mark, luft och vattendrag från negativ miljöpåverkan. Varje markvibration kan registreras och mätas automatiskt. När byggen kan pågå och samhällen utvecklas med minimala störningar - då är vi nöjda med vårt arbete. Vi är i dagsläget verksamma i Norden, UK, Kanada och Australien.

Vi finns i trevliga lokaler i ett expansivt område på Gårda i Göteborg och vi är idag 15 medarbetare. Företaget ingår i den stabila och framgångsrika Indutrade koncernen.