Hoppa till innehåll
Uhlmann Nordiska AB logotyp

Sales Manager

Ansök nu

Sales Manager till Göteborg

Uhlmann är en global aktör inom maskin- och processtekniska lösningar för läkemedelsindustrin. Vi säkerställer att stora volymer av världens läkemedel förpackas på ett kvalitativt sätt. Med över 18 000 engagerade medarbetare världen över fokuserar vi på att förbättra hållbarhet och effektivitet i produktionsprocesser.  

Vi erbjuder
Som Sales Manager oss arbetar du i en extremt expansiv bransch som är lönsam oavsett konjunktur. Här får du vara med och bidra till en bättre livsmiljö för människor och till att leverera säkra produkter på marknaden. Vi är det ledande företaget vad gäller innovation och processtekniska lösningar för förpackning av läkemedel.

Du får arbeta med spjutspetsteknologin inom branschen i en platt organisation som präglas av en professionell och familjär stämning. För oss är det viktigt att man har roligt på arbetet. Du utgår från vårt kontor i Göteborg. Bra förmåner och villkor ingår också givetvis.  

Vad har Mats Jirblom, VD Uhlmann Nordic, att säga om företaget?

”Jag sätter alltid laget före jaget och lämnar stort utrymme för eget ansvar. Min dörr står ständigt öppen och mitt motto är att vi alla skall ha kul på jobbet. Har vi det mår vi alla bra, kunder, ägare samt vi själva och våra familjer. Om vi har kul så följer även resultat med. Laganda, självreflektion och egen drivkraft är viktigt för att våra kunder skall känna att vi tillför mervärde för dem och vi skall gilla affären.”

Din roll
Som Sales Manager har du ett strategiskt försäljningsansvar för att utveckla våra befintliga kundrelationer som till stor del består av läkemedelsbranschens största företag. Samtidigt har du har ett genuint intresse av att utöka kundportföljen.

I ditt ansvar som Sales Manager ingår att med kundfokus och hög service driva stora och komplexa affärer i mål. I din produktportfölj ingår både nya maskiner, produkter och service för eftermarknaden. För att lyckas med detta samarbetar du med kunder och specialister internt och externt.

Geografiskt är ditt försäljningsansvar de nordiska länderna vilket innebär att en del resor ingår i tjänsten.

Dina erfarenheter och egenskaper
På grund av rollens komplexitet ser vi det som en stor fördel om du har arbetat med försäljning av maskin- och processtekniska lösningar, gärna från läkemedelsbranschen.

Vi tror att du:

  • Har erfarenhet från arbete med investeringsprojekt i långa cykler
  • Är en relationssäljare av högsta klass
  • Är ödmjuk och ansvarsfull med ett energiskt förhållningssätt till arbetet
  • Har någon form av teknisk utbildning i bagaget
Ditt affärssinne och förmåga att skapa ett långsiktig förtroende hos kunden i kombination med ett tydligt resultatfokus har bidragit till din positiva resultatuppfyllnad hos tidigare arbetsgivare.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Christopher Thorstrand, 08-514 816 41, på Säljpoolen och Linda Fristedt, 0790-99 73 73, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Redan 1999 tillkom Uhlmann Nordiska som ett helägt dotterbolag till familjeägda tyska Uhlmann Group, nu i tredje generationen, idag med mer än 2800 anställda och omsättning på ca 4 miljarder. I över 70 år har vi varit marknadsledande tillverkare av förpackningsmaskiner till läkemedelsindustrin globalt i fortsatt stark tillväxt. Inom Uhlmann Group finns också bolagen Koch, Cremer, Wonder och Axito. Tillsammans med våra andra samarbetspartners inom alliansen Excellence United, www.excellence-united.com, erbjuder vi våra kunder bästa möjliga process- och förpackningslösningar. Uhlmann Nordiska ansvarar för försäljning och service i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Island och de Baltiska länderna.

Läs mer på www.uhlmann-nordiska.se eller www.uhlmann.de.

Uhlmann Nordiska AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (38 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup