Hoppa till innehåll
Alligo AB logotyp

Affärssupport - Vikariat 1 år med möjlighet till förlängning

Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en engagerad person som har lätt för att lära och ta egna initiativ? Vill du arbeta för ett större nordiskt bolag i tillväxt? Delar du vår tro på att engagemang, kompetens och samarbete är grundstommen för framgång? Då kan det var precis dig som vi letar efter, som tillsammans med oss vill skapa service i världsklass inom den växande Alligo koncernen!

Ditt anställningserbjudande
Du blir en viktig nyckelperson i Alligos fortsatta tillväxtstrategi. Som medarbetare hos oss får du arbeta i en miljö som präglas av utveckling, snabba beslutsvägar och arbetsglädje. Vi erbjuder möjlighet till distansarbete, friskvårdsbidrag och förmånliga personalpriser i våra butiker. Vi arbetar också kontinuerligt med kompetensutveckling på individnivå.

Om avdelningen
På Affärssupport arbetar vi i team för att stötta våra säljkanaler med administrativ support. Som en i teamet får du ett omväxlande arbete och möjligheter att utveckla dig själv och dina kunskaper inom våra olika IT-system samt office-paketet. En viktig del i arbetet är att kunna handha flera ärenden åt gången och samtidigt ge bra service till de interna kunderna.

Om tjänsten
I rollen som Affärssupport hos oss kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara:
  • Att samarbeta med försäljningsorganisationen i uppsättningen av nya/nysignerade avtal inom KAM, distrikt och regioner samt uppdatera dessa löpande
  • Att ansvara för att skapa, uppdatera och avveckla handelskedjor samt prislistor, sortimentsfrågor, uppföljningar och artikelunderhåll i vårt affärssystem
  • Att bistå företagskunder och interna kunder vid frågor gällande webb och kundunik webblösning, t.ex. inloggning, lösenord, admin
  • Att säkerställa god lönsamhet för våra kunder med hjälp av löpande uppföljning och statistik
Om dig
Alligos värdegrund vilar tungt på tre nyckelord - Engagemang, Kompetens och Samarbete. Dessa värdeord är styrande i våra beslut, vår kommunikation och våra dagliga handlingar. Viktiga ord som vi vill skall lysa igenom hos alla våra medarbetare.

För att vi skall trivas ihop ser vi att du är en person som är driven, ansvarsfull, resultatinriktad, kommunikativ samt en lagspelare.

Utöver din personliga profil behöver du följande:
  • God svenska i tal och skrift
  • Då vårt koncernspråk är engelska ser vi att du behöver behärska även det
  • God kunskap i Office-paketet där mycket god excelkunskap är ett krav
  • Affärsmässig förståelse
Placeringsort:
Placering på något av våra kontor i Almedal, Göteborg eller Tyresö, Stockholm

Om din Ansökan:
Vänta inte med din ansökan, med personligt brev och CV då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Vi tillämpar bakgrundskontroller på alla slutkandidater.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ricardo Paiva eller Lotta Rylander

Sista ansökningsdag: 31 juli 2024

Start: Snarast

Omfattning: Heltid, Vikariat 1 år med möjlighet till förlängning

Alligo tror på mervärdet av mångfald och välkomnar därför sökanden med olika bakgrund.

About the company
https://career.alligo.com/
Alligo AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

https://career.alligo.com/