Hoppa till innehåll
Din Bil Sverige AB VW Backa logotyp

Personbilssäljare

Publiceringsdatum
27 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Din Bil Volkswagen Backa söker

Personbilssäljare

Är du en resultatorienterad person som tycker om att skapa relationer samt lönsamma affärer med nya och befintliga kunder? Då kan det vara dig vi söker!

Din Bil är en del av Porsche Holding Salzburg GmbH och ett helägt dotterbolag till Volkswagen AG. Vi erbjuder ett brett utbud av bilar från Volkswagen-koncernens olika varumärken och modeller, som Volkswagen personbilar, Volkswagen Transportbilar, ŠKODA, Seat, Cupra, Audi, Porsche samt biluthyrning via Europcar. Vi har verksamhet i fyra regioner i Sverige: Stockholm, Göteborg, västra Skåne och Gävleborg-Dalarna. På Din Bil värdesätter vi samarbete, respekt och förståelse mellan våra medarbetare. Du får chansen att arbeta i ett modernt och framgångsrikt företag som sätter kunden i fokus och levererar högsta kvalitet och service. Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning.

Tjänstebeskrivning

Tjänsten innebär försäljning av nya Volkswagen personbilar. För att lyckas i rollen kommer du att bearbeta både befintliga samt potentiellt nya privat- och företagskunder, dels genom möten i bilhallen men också via uppsökande proaktiv försäljning. Du kommer att ansvara för genomförandet av affärsprocessen med högsta kvalitet och i enlighet med Volkswagens standards. Vidare innefattar tjänsten bland annat att demonstrera bilar, offerera, skapa order, leveransbevaka samt leverera bilen till kund med högsta kundnöjdhet i fokus. Du ansvarar också för att hantera kundens eventuella inbytesbil på ett professionellt vis. Tillsammans med dina kollegor sköter du bilhallen, hanterar annonsering av bilar på nätet samt prisskyltar.

Kvalifikationer

Vi tror att du som söker har;

  • Minst 3 års erfarenhet av försäljning med dokumenterat goda resultat.
  • Är van vid att arbeta i en roll där du bemöter kunder och bygger relationer.
  • Goda kunskaper i Office-paketet.
  • Behärskar engelska och svenska, i såväl tal som skrift.
  • B-Körkort
  • Erfarenhet från bilbranschen är meriterande men inget krav.

Personliga egenskaper

Som person är du engagerad och har en stark känsla för att göra affärer. Du besitter förmågan att självständigt organisera ditt dagliga arbete och du trivs i en roll med högt tempo och varierande arbetsuppgifter. Du har lätt för att kommunicera och bygga relationer på olika nivåer och du är prestigelös samt tycker om att verka i team. Goda försäljningsresultat samt kundnöjdhet i världsklass är en självklar strävan för oss och vi tror att du delar den inställningen!

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper. Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Pga. semestertider kan det dock komma att dröja till mitten/slutet av augusti gällande återkoppling på din ansökan.

Din Bil Göteborg eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen med din ansökan senast 15 augusti.

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

För frågor om tjänsten vänligen kontakta försäljningschef Daniel Hult på mail: daniel.hult@dinbil.se. Välkommen med din ansökan!

Din Bil Sverige AB VW Backa logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 augusti 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren