Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Blivande teknisk projektledare till ALIARO

Publiceringsdatum
07 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du en teknisk bakgrund och är redo att ta nästa steg i karriären och anamma en projektledarroll? Har du kanske tidigare arbetat med testsystem? Är du en kommunikativ person som trivs i en roll där du får leda och driva andra mot ett gemensamt mål? Vi söker dig som är målinriktad och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbete, med ett stort intresse för att bygga långsiktiga relationer och samarbeten. Välkommen med din ansökan redan idag!Om tjänsten

ALIARO är på en spännande utvecklingsresa där du som projektledare kommer få ta dig an och vara med och verka i olika projekt nationellt samt internationell. Projekten är av varierande storlek och karaktär, med grunden i att leverera skräddarsydda testsystem till globala kunder. I projekten kommer du att vara ansiktet utåt, genom att koordinera projektteamet genom fastställandet av behov, design av testsystemet, testning, leverans och implementering hos kund.

Du erbjuds

 • Vara en del av ett mindre bolag som är mitt i en spännande utvecklingsresa
 • Vara en del av ett globalt projektledarteam med kompetenta kollegor


Arbetsuppgifter
 • Driva och leda projektteamet genom alla projektets faser, från uppstart till leverans av färdigt testsystem i tid
 • Ansvara för kommunikationen med externa samt interna parter
 • Ansvara för projektets budget och resurser
 • Ansvara för projektets leverabler, både internt och mot kund


Kvalifikationer

Har en teknisk bakgrund med viljan att ta nästa steg mot en ledande roll. Du som person har förmågan att se behov samt lösningar och kommunicera detta vidare. Vidare ser vi att du är prestigelös i ditt ledarskap, med ett transparent och lyhört sätt att kommunicera. Du ser utmaningar som möjligheter och har ett intresse att vara med och utveckla processer och arbetssätt.

Utöver det söker vi dig som:

 • Erhåller en ingenjörsexamen, inom exempelvis elektronik eller datateknik
 • Tidigare erfarenhet inom relevant område eller har ett motsvarande tekniskt intresse
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då båda språken används dagligen
 • Erhåller B-körkort

Det är meriterande om du har

 • Tidigare erfarenhet av att arbeta i projektform
 • Tidigare erfarenhet av testning av inbyggda system

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Problemlösande
 • Resultatinriktad
 • Kommunikativ
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 juli 2024 (38 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se