Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Byggnadskonstruktör till konsultbolag

Publiceringsdatum
02 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du utbildad högskoleingenjör och har erfarenhet av konstruktion? Vill du ta nästa steg i din yrkeskarriär och ta ett större ansvar, då är detta tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi på StudentConsulting en Byggnadskonstruktör till vår kund som är ett konsultbolag inom samhällsbyggnad. Bolaget växer och säker därför ytterligare en person till deras team med placering i Göteborg.

I rollen som Byggnadskonstruktör kommer du arbeta konsultativt gentemot bolagets kunder. Du kommer primärt arbeta med projektering där du både ritar och räknar i våra kunders projekt. I rollen kommer du att ha flertalet kontaktytor både internt och externt. Bland annat genom att delta på interna möten och avstämningar, samt ha löpande dialog med kunder. Vidare kommer du vara delaktig i att ta fram kostnader och tidsåtgång för projekten.

Detta är ett konsultuppdrag som innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting och jobbar som konsult hos vår kund. Tjänsten planerar att starta omgående eller enligt överenskommelse och pågå som minst i 6 månader, med stor chans till förlängning eller intern anställning hos kunden. Tjänsten är på heltid och arbetet är förlagt på kontorstider.

Detta söker vi:

Vi söker dig som:

* Är utbildad högskole- eller civilingenjör
* Har 3-5 års arbetslivserfarenhet som byggnadskonstruktör
* Har erfarenhet av Tekla /Revit
* Talar och skriver obehindrat på Svenska

Meriterande är om du:

* Har kunskaper inom Fem Design och andra beräkningsprogram som Strusoft-programmen
* Har erfarenhet av beräkning
* Har arbetslivserfarenhet inom bygg
* Har erfarenhet av KL-trä


Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper! För att lyckas i rollen ser vi att du är driven och har ett stort intresse för yrkesrollen. Du har lätt för att be om hjälp där ingen fråga varken är för stor eller för liten. Du är en lagspelare som strävar lika mycket mot kollektiva framgångar som mot individuella. Vidare är du kommunikativ och duktig på att uttrycka dig i både tal och skrift. För att trivas och bli framgångsrik i rollen krävs att du är noggrann, nyfiken och lägger stor vikt vid kvalitét i ditt arbete.


Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sökord: Byggnadskonstruktör, Konstruktör, Beräkning, Ingenjör, Bygg

Sökord: Byggnadskonstruktör, Konstruktör, Beräkning, Ingenjör, Bygg
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 maj 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com