Hoppa till innehåll

Serviceteniker sökes till ABB i Mölndal!

Servicetekniker sökes till ABB motor- och generatorservice region syd!
Trivs du med frihet under eget ansvar och vill jobba i en flexibel och trivsam arbetsmiljö? Vi erbjuder nu ett jobb som servicetekniker hos ABB motor- och generatorservice region syd. Notera att detta är en direktanställning hos kunden och inte en konsultanställning via Adecco.


Om tjänsten
Som servicetekniker jobbar du både i verkstan i Mölndal samt ute hos kund. Arbetsuppgifterna består bland annat av att genomföra förebyggande underhåll, felsökningar och reparationer på elmotorer och generatorer. Arbetet bedrivs dagtid. Tjänsteresor ingår och övertid kan förekomma.
Tjänsten som servicetekniker är en tillsvidaretjänst hos vår kund ABB i Mölndal. Tillsättningen av tjänsten sker under våren 2024. Vi behandlar ansökningarna löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.


Om dig
Har du en bakgrund som elektriker, industrielektriker eller likvärdig mekanisk erfarenhet så är detta helt rätt tjänst för dig. Alla serviceärenden är unika. Att du är kreativ och kvick i tankegången är därför viktigt för att lyckas. Du är en noggrann problemlösare som sätter säkerheten som första prioritet. Något som värdesätts är att du tar ansvar för ditt arbete, är strukturerad och jobbar både självständigt samt bra tillsammans med andra. Du är flexibel och prestigelös som person och hjälper gärna till där det behövs oavsett arbetsuppgift.

Viktigt för denna tjänst är:
- Tekniskt intresse.
- Erfarenhet inom reparation och service eller industriteknik.
- Goda kunskaper i Svenska och Engelska, tal och skrift.
- Truck- och traverskort är meriterande.
- Erfarenheter av tillståndskontroll/vibrationsmätning är meriterande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om ABB motor- och generatorservice region syd
ABB:s serviceverkstad i Mölndal är en av landets totalt 5 verkstäder där ABB kontrollerar, reparerar och underhåller elmotorer och generatorer. Våra kunder inom region syd finns från norra delen av Värmland ned till Smygehuk i söder. Vi genomför förebyggande underhåll och reparationer av rotorer, statorer och hela elmotorer av olika fabrikat, både i verkstaden och ute hos kund.

Unikt för verkstaden i Mölndal är att den är EX-certifierad för hög- och lågspänningselmotorer och generatorer.

Om ABB Motion Service
ABB Motion Service är en servicepartner för elmotorer, generatorer och drivsystem, genom hela livscykeln. Vi erbjuder kvalificerade lösningar oavsett storlek, spänning, kraft eller fabrikat. ABB Motion Service har ett riksomfattande nätverk av professionella verkstäder och kompetenta servicetekniker.

Om ansökan
ABB har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras därmed och behandlas av Adecco. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".


Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Jennifer Lindqvist via jennifer.lindqvist@adecco.se.


Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se.


Välkommen med din ansökan!


Sökord
Servicetekniker, verkstadstekniker, fältservicetekniker, tekniker, elektriker, industrielektriker, mekaniker, industri, ABB, Mölndal, Adecco

ABB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
31 dec. 2023 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!

Fler jobb från samma arbetsgivare

Östersund
Organisation & ledning
Företagslogga
Kävlinge
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Göteborgs stad
Fordon
Företagslogga