Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Tekniker sökes till APM Terminals i Göteborg

Publiceringsdatum
12 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Tekniker sökes till APM Terminals i Göteborg!
Är du intresserad av att arbeta på en av världens största rederikoncerner? Trivs du med frihet under eget ansvar och vill jobba i en flexibel och trivsam arbetsmiljö? Se då hit! Vi erbjuder nu ett jobb som tekniker hos APM Terminals i Göteborg. Notera att detta är en direktanställning hos kunden och inte en konsultanställning via Adecco.


Om tjänsten
Vi söker en erfaren tekniker för en direktanställning hos APM. Arbetsuppgifterna består bland annat av att genomföra förebyggande underhåll, felsökningar och reparationer på företagets maskiner och fordon. Tjänsten passar dig som vill arbeta 3-skift då arbetstiderna är förladga under dag, kväll och helg på ett rullande schema.

Vi behandlar ansökningarna löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Om dig
Har du en bakgrund som elektriker, industrielektriker eller likvärdig mekanisk erfarenhet så är detta helt rätt tjänst för dig. Vi ser gärna att du är kreativ och kvick i tankegången och tycker om att lösa problem. Samtidigt är du noggran och strukturerad i ditt förhållningssätt till dina uppgifter. Du är flexibel och prestigelös som person och hjälper gärna till där det behövs oavsett arbetsuppgift.

Viktigt för denna tjänst är:
- B-körkort
- Tekniskt intresse.
- Erfarenhet inom reparation och service eller industriteknik.
- Goda kunskaper i Svenska och Engelska, tal och skrift.
- Erfarenhet av reperation och service av lastbilar är meriterande.
- Truckkort är meriterande

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om APM Terminals
APM Terminals Gothenburg är Nordens största containerterminal mätt i godsvolym. Här skeppas mer än hälften av alla containrar till och från Sverige. APM Terminals, som varit verksam i Göteborg sedan 2012, tar emot både direktanlöp, oceangående fartyg som kommer direkt från andra världsdelar, samt feederfartyg och länkar på så sätt samman Göteborg med andra hamnar i Norra Europa. APM Terminals Gothenburg är den enda terminalen i Sverige som har möjlighet att hantera de största containerfartygen upp till en kapacitet på 20 000 TEU. Omkring hälften av all containertrafik till och från hamnen sker med järnväg, vilket innebär stora miljövinster. APM Terminals med huvudkontor i Haag, Nederländerna, har 22 000 medarbetare i 59 länder och omsätter 4,17 miljarder USD (2016).

Om ansökan
APM terminals har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras därmed och behandlas av Adecco. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Alice Leijon via alice.leijon@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!

Liknande Jobb

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 mars 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!