Hoppa till innehåll
Zeppelin Sverige AB logotyp

Vi söker elektriker till Zeppelin Energy Rental i Kungälv

Publiceringsdatum
22 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Elektriker till Kungälv

Vi söker dig som vill vara med i vårt team där service och kundnöjdhet står i fokus. Zeppelin Energy Rental erbjuder en varierande roll som elektriker där du får möjlighet att påverka och blir en viktig person för vår serviceverksamhet. Vår verkstad ligger i Kungälv, som också blir din utgångspunkt.

Vi erbjuder
Ett roligt och varierande jobb som elektriker på en arbetsplats med god gemenskap och fin sammanhållning. Du får möjlighet att representera ett av världens starkaste varumärken (Caterpillar).

Arbetsbeskrivning
Som elektriker hos oss arbetar du mestadels med service, underhåll och installation av våra generatorer, transformatorer, lastbanker och andra tillbehör. Du får även lära dig att arbeta med kylmaskiner, värmepannor och övriga maskiner för vår uthyrningsverksamhet. Din arbetsdag blir mångfacetterad när du växlar mellan att utföra felsökning samt genomföra reparationer och installationer. Arbetet utförs på plats i verkstaden i Kungälv samt ute hos kund i närområdet såväl som runt om i Sverige.

Din profil
Till rollen som elektriker söker vi dig som har en teknisk gymnasieexamen alternativt tidigare har arbetat som elektriker eller servicetekniker. Du har ett stort intresse för el och du kan självständigt prioritera och driva ditt eget arbete. Som person är du noggrann, ordningsam, flexibel, serviceinriktad och trivs med att jobba med problemlösning.

Vidare ser vi även att du har:

  • God datorvana
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Erfarenhet av arbete med elektriska installationer

Det är meriterande om du har:

  • Elcertifikat (begränsade elbehörighet eller liknande)
  • Kunskap om kylmaskiner eller innehar kylcertifikat
  • Arbetat med uthyrningsverksamhet

Kontakt och frågor

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Niklas Gitye på telefon 0706-941911 eller via mail niklas.gitye@zeppelin.com

Zeppelin Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 maj 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Zeppelin Sverige AB är exklusiv återförsäljare för Caterpillar Inc. i Sverige och erbjuder nya och begagnade entreprenad- och gruvmaskiner, uthyrningstjänster samt motorer och elgeneratorer. I utbudet finns mer än 100 maskintyper, från minigrävmaskiner till gigantiska gruvtruckar. Maskinerna är driftsäkra, bränsleeffektiva och bygger på modern teknologi. I segmentet för motorer och generatorer är Zeppelin en ledande leverantör av lösningar för applikationer inom industri, marin och järnväg. Den svenska verksamheten är komplett med försäljning, service, finansiering och uthyrning. I organisationen finns gedigen kunskap hos servicetekniker och ingenjörer som servat Caterpillar-produkter under årtionden. Zeppelin tar hand om kunder i hela Sverige och har cirka 520 anställda på 14 platser från norr till söder. Zeppelin Sverige AB är en del av den tyska Zeppelin-koncernen. Mer information finns på zeppelin-cat.se.