Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Human Resource Data Partner

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du arbetslivserfarenhet inom dataanalys och HR? Söker du en ny utmaning och är intresserad av att arbeta i en dynamisk global miljö? Då är detta tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi på StudentConsulting en Human Resource Data Partner till en av våra kunder som är marknadsledande inom fordonsindustrin. Företaget har sin bas i Göteborg där även huvudkontoret är beläget, utöver detta har de kontor och anläggningar runt om i hela världen.

I rollen kommer du att vara en del av ett entusiastiskt People Experience (PX/HR) team som arbetar nära verksamheten och deras utökade HR-samhälle för att forma, stödja och påverka affärsagendan ur ett människoperspektiv. Din roll består av två delar. Den ena är att säkerställa kvalitet och tillgänglighet av personrelaterade data i alla PX-processer samt att tillhandahålla insikter och jämförelser som grund för mer värdefulla beslut. Du kommer att arbeta i nära samarbete med verksamheten, PX Engineering och Central PX. Du kommer aktivt att säkerställa PX-leveranser och processer med fokus på människor, kultur och ledarskap. Den andra delen är att arbeta nära deras PX-datateam och driva initiativ och förbättringar kopplade till persondata och analys. De strävar ständigt efter att utveckla och optimera sina arbetssätt, uppmuntra ledare och PX-kollegor att bli mer datainformerade, följa trender och agera tidigt.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd hos oss på StudentConsulting och jobbar som konsult hos vår kund. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda på kontorstider. Tjänsten planerar att starta omgående och pågå fram till 2025-06-30, med stor möjlighet till förlängning.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har:

* Intresse för hur data kan tillföra värde till HR-området
* Erfarenhet och ett stort intresse för dataanalys och HR
* Erfarenhet av att arbeta i olika system som stöder analys och rapporter
* God kunskap i Excel och Power BI och förmågan att presentera dina data professionellt för relevanta intressenter
* Erfarenhet av att arbeta med stora datamängder

För att lyckas i rollen ser vi att du är bekväm med att samarbeta över teamgränser och besitter erfarenhet inom intressenthantering. Vi värdesätter högt om du inte bara förstår det ständigt föränderliga affärslandskapet utan också är nyfiken på dess aktuella möjligheter ur ett strategiskt perspektiv. Uppmärksamhet på detaljer och analytiska färdigheter är nyckelkvaliteter vi söker. Du har en positiv inställning till att lösa problem och du är inte rädd för att ta tag i saker när det behövs. Vi förväntar oss också att du drivs av att utvecklas, eftersom affärsmiljön erbjuder möjligheter att lära och växa professionellt.

Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

*ALLA ANSÖKNINGSHANDLINGAR SKA VARA PÅ ENGELSKA*

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sökord: HR, Dataanalys, Data, Human Resource, Data Partner

Sökord: HR, Dataanalys, Data, Human Resource, Data Partner
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 september 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com