Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

HR Business Partner sökes till kund i Göteborg

Publiceringsdatum
23 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du erfarenhet av brett HR arbete? brinner du för att stödja chefer och driva förändringsarbete i en dynamisk och utmanande miljö? Då kan detta vara rätt tjänst för dig! Vi på Adecco söker nu en kandidat för ett spännande uppdrag som HR Business Partner till vår kund i Göteborg.


Om tjänsten

I denna roll kommer du att arbeta nära ledningen och olika chefer för att säkerställa att HR-funktionerna är strategiskt anpassade till affärsmålen. Nedan följer förekommande arbetsuppgifter:

  • Stödja chefer i deras dagliga arbete och strategiska beslut.
  • Hantera bemanningsuppföljning och arbetsmiljöfrågor.
  • Ansvara för kostnadsuppföljning av personal och hantera arbetsrättsliga frågor.
  • Driva och delta i fackliga förhandlingar.
  • Hantera personalärenden, inklusive rehabilitering, misskötsamhet och ärenden rörande alkohol och droger.
  • Bidra till implementeringen av nya arbetssätt och processer.

Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående (senast 1 september), som kommer pågå cirka 3-4 månader. Arbetet avser dagtid på 75-100 %, med plats i centrala Göteborg.


Om dig

Vi söker dig som har förmåga att prioritera och ta beslut i enlighet med organisationens riktlinjer och att du kan göra så på ett transparent sätt. Det är också viktigt att du har en förmåga att skapa goda relationer samt att du är kommunikativ och handlingskraftig. Som person tror vi att du är strukturerad, har en positiv energi samt är stresstålig. Du är flexibel och kan anamma förändringar och har förmåga att arbeta i en föränderlig miljö. Du har tidigare erfarenhet av förändringsarbete, samt dokumenterad erfarenhet av att implementera nya arbetssätt och stämmer in på nedan krav:

  • HR-bakgrund, minimum 10 års tidigare arbete av brett HR arbete.
  • Tidigare suttit i ledningsgrupp, arbetat med seniora chefer.
  • Önskvärt att man har egen tidigare chefserfarenhet.
  • Erfarenhet av personalbudget, bemanningsfrågor och uppföljning av personalkostnader.


Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Enna Dedagic via enna.dedagic@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 september 2024 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.