Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

HR project coordinator sökes till kund i Göteborg

Publiceringsdatum
10 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en engagerad, pålitlig och positiv professionell med erfarenhet som projektkoordinator eller liknande? söker en spännande möjlighet att utvecklas? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi på Adecco söker nu en HR Project Coordinator till kund i Göteborg.

Om tjänsten
Kunden har påbörjat en fantastisk resa mot framtiden genom att implementera ett nytt Core HR-system. Transformationen fortsätter och de behöver nu stärka sitt team med en HR Project Coordinator som älskar att organisera, planera och balansera projekt och initiativ bland alla involverade intressenter. Du kommer att vara en del av HR Solutions Team och rapportera till Head of HR Solution. Teamet ansvarar för att tillhandahålla koncernen med effektiva och högkvalitativa tjänster inom HR-området.

Huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:

 • Koordinera mellan kollegor och intressenter för att säkerställa att alla har de resurser som behövs för att slutföra sina tilldelade uppgifter i tid.
 • Organisera och kommunicera projektens detaljer till intressenter.
 • Övervaka den dagliga utvecklingen av projekt och initiativ för att hålla deadlines och arbetsflöden i tid.
 • Underlätta planer och pågående aktiviteter.
 • Schemalägga möten och bokningar.
 • Främja och förbättra dialoger på alla nivåer.
 • Dokumentera nyckelarbeten och föra anteckningar.

Om dig
Vi söker dig med ett inspirerande och positivt mindset och ett intresse för att organisera och strukturera projekt och initiativ. Vi tror att du är en engagerad, trovärdig och pålitlig professionell med ett bevisat track record. Du förstår behoven i en komplex verksamhet, utforskar lösningar och delar information med många olika lokala och globala intressenter.

Du har exceptionella kommunikationsfärdigheter, inklusive en utmärkt nivå av både muntlig och skriftlig engelska och svenska. Du har även en självmotiverad drivkraft att alltid förbättra något bra till något ännu bättre med kunden i fokus, men en god problemlösningsförmåga.

Kvalifikationer:

 • Erfarenhet av global projektkoordinering.
 • Erfaren projektkoordinator (eller liknande).
 • God förmåga att bygga goda relationer.
 • God dator- och systemvana (ex. Office 365).


Övrigt
Tjänsten är en tillsvidare konsultanställning med start 2024-10-01. Arbetet avser dagtid med plats på kontoret i Arendal.

Om detta verkar intressant för dig hoppas vi att du skickar en ansökan till oss så snart som möjligt. Vi utvärderar sökande löpande, men observera att återkoppling för rollen kan ta längre tid än vanligt och förväntas ske fram till vecka 33.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Enna Dedagic via enna.dedagic@adecco.se. Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se.


Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 augusti 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.