Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

NearYou söker Rekryterare till Trestad

Publiceringsdatum
02 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
NearYou är ett rekryterings- och bemanningsföretag med kontor i 17 städer. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra i branschen till att också bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering. Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig, oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.
Läs gärna mer om oss på www.nearyou.se. NearYou har tre kontor i området Trestad: Trollhättan, Uddevalla och Vänersborg.
Tjänstebeskrivning
Har du en passion för människor och affärer och har erfarenhet från rekrytering? Trivs du dessutom att arbeta i en miljö, där det är högt tempo och en härlig teamkänsla? Då är du kanske vår nya kollega i Trestad!

Som rekryterare hos oss är du en viktig del i vår framgång, med fokus på att bygga starka relationer samt att alltid leverera ett professionellt bemötande mot både kunder och kandidater. Har du erfarenhet av att arbeta som rekryterare, så vet du hur omväxlande och stimulerande den här rollen är!

NearYou i Trestad har kontor i Trollhättan, Uddevalla och Vänersborg vilket ger dig bra möjligheter till att variera dina dagar och anpassa vart din bas är för dagen, beroende på vilka kunder och kandidater du ska träffa. Teamet i Trestad består av marknadsområdeschefer, konsultchefer och kandidatansvariga. Utöver detta så kommer du även att tillhöra vårt rekryteringsteam som finns på fler orter och leds av vår rekryteringschef, som du även rapporterar till.

Hos oss ansvarar du för hela rekryteringsprocessen från försäljning, kravprofil, annonsering, search och urval till intervjuer, kandidatpresentationer, tillsättning och därefter uppföljning med kund och kandidat. Du kommer att arbeta tillsammans med våra befintliga kunder men du förväntas även skapa nya kundrelationer och kontaktytor. Du planerar och driver självständigt dina rekryteringsuppdrag och får möjligheten att vara personen som gör både kunder och kandidater nöjda genom en perfekt matchning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har några års erfarenhet från en roll där du har haft ett helhetsansvar för rekryteringsprocessen, gärna från rekryteringsbranschen. Du har troligen relevant utbildning inom HR/beteendevetenskap. För att passa in i rollen har du erfarenhet av försäljning och du har ett bra nätverk i regionen. Du kommunicerar med lätthet på svenska och har goda kunskaper i engelska, i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

För att lyckas i den här rollen måste du ha ett starkt eget driv, vara lösningsorienterad och gilla att arbeta mot uppsatta mål. Du är affärsmässig, flexibel och har lätt för att strukturera upp ditt arbete. Som person har du ett genuint intresse för att jobba med människor, har personlig integritet och är dessutom bra på att bygga relationer och skapa förtroende hos andra människor. Du har hög social kompetens och är självklart en lagspelare och förstår vikten av att samarbeta.


Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig ett roligt jobb med varierande arbetsuppgifter i en fartfylld miljö. Du kommer att vara en del av ett kompetent och positivt team, som alltid gör vårt yttersta för att göra våra kunder och kandidater nöjda. Vi är professionella, personliga och engagerade, vilket genomsyrar allt vi gör, i såväl rekryteringsprocesser som till samhällsengagemang.

Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att kontakta rekryteringschef Malou Lundgren tel. 0733-200 880, mail: malou.lundgren@nearyou.se. Din ansökan skickar du in via NearYous hemsida, www.nearyou.se senast 21 augusti 2024. Vi kommer att påbörja urvalsprocessen under vecka 34.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Vi tar inte emot ansökan via e-post.

Välkommen med din ansökan!

NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 augusti 2024 (38 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren