Hoppa till innehåll
St1 Refinery AB logotyp

Elektriker / Eltekniker till St1 Refinery

Ansök nu

 

Vi söker en engagerad elektriker / eltekniker till Göteborg

En dag i framtiden säljer vi ingen fossil bensin eller diesel alls. Vill du ta chansen att arbeta med framtidens energi?

Att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Så låter visionen som får oss att kliva ur sängen varje morgon. Vår bransch står inför några av världens tuffaste miljöutmaningar och med 1 500 obemannade och bemannade tankställen i Norden samt eget raffinaderi har vi både möjligheten och viljan att ta ansvar och hitta lösningar som bidrar till förändring. Vi jobbar målmedvetet med att utveckla nya grönare drivmedel och moderna lösningar som minskar klimatpåverkan.

Just nu är vi i slutfasen med att starta igång ett av våra kommande tillskott på raffinaderiet, en produktionsanläggning för tillverkning av biodiesel. Anläggningen är ett av våra första stora steg mot visionen att bli den ledande producenten av CO2-medveten energi och resan dit har bara börjat! På St1 har vi en engagerade kultur av entreprenörskap och innovation.

Arbetsbeskrivning
Tjänsten är placerad på vårt raffinaderi som är beläget på Hisingen precis vid Älvsborgsbron. I rollen som elektriker / eltekniker rapporterar du till avdelningschef för El & Automation, där arbetsgruppen består av både elektriker, elingenjörer samt styrsystemsingenjörer. Arbetet som elektriker är placerat i vår underhållsorganisation som totalt består av ca 70 anställda och inhyrda entreprenörer. Du arbetar med nya investeringsprojekt och underhållsprojekt, både självständigt och i nära samarbete med dina kollegor inom andra discipliner.

Utbildning och kompetensutveckling sker både internt och externt.

Din roll och dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att montera elektrisk utrustning, kontrollera, underhålla och reparera el och automatikutrustningar i vår anläggning. I arbetets art kommer du att arbeta med både hög- och lågspänning.

Vem är du?
Vi söker dig med gymnasieutbildning inom el eller eftergymnasial utbildning med inriktning mot industri, gärna med erfarenhet inom processindustrin. Meriterande är att du har erfarenhet inom ställverk. Vi ser gärna att du har erfarenhet av olika automationssystem exempelvis PLC-system, frekvensomriktare etc.

Som person har du lätt för att samarbeta, en öppen och positiv inställning samt kan arbeta under tidspress. Då arbetet till stor del utförs självständigt gillar du att arbeta under eget ansvar. Vi värdesätter initiativförmåga och engagemang högt. Vår arbetsmiljö kräver ett aktivt HSM-arbete (hälsa, säkerhet, miljö) så vi ser också att du är en ansvarsfull person som alltid strävar efter att förbättra din och dina kollegors arbetsmiljö.

Du kommer att ha mycket kontakt med andra personer inom företaget, därför är det viktigt att du kan uttrycka dig obehindrat på svenska, i såväl tal som skrift.

För arbetet krävs även att du har B-körkort då arbete utförs både inom och utom raffinaderiets område.

När erforderlig kompetens har uppnåtts ingår jourtjänst i befattningen.

St1 Refinery erbjuder

  • Ett utvecklande och spännande arbete i en bransch som är under stor förändring
  • Bonuslön
  • Träningsmöjligheter, motionsbidrag samt subventionerad företagshälsovård
  • Andel i företagets vinstandelsstiftelse m.m
  • Hälsoundersökningar

Kontakt och ansökan
Urval sker löpande, därför ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.

Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till rekryterande chef: Per Åkeflo, per.akeflo@st1.com

Låter det intressant? Kul! Varmt välkommen att skicka in din ansökan via ansökningsknappen.

Vi ser fram emot att träffa dig!

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes vänligen då vi sköter rekryteringen själva i enlighet med för denna rekrytering beslutad process.

Om St1
St1är ett finländskt energibolag som i sin verksamhet förverkligar sin vision om att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Bolaget undersöker och utvecklar företagsekonomiskt lönsamma energilösningar som är skonsammare för miljön. St1:s energitjänster och produkter sträcker sig från vindkraft till det bioavfallsbaserade bränslet Refuel RE85 med höginblandning av etanol. Bolaget har sex produktionsanläggningar för bioetanol i Finland, ett raffinaderi i Göteborg och sammanlagt 1200 St1- och Shellstationer i Finland, Sverige och Norge. Bolaget har sitt huvudkontor i Helsingfors.

St1 Refinery AB är ett av världens mest energieffektiva. På ST1 Raffinaderi, som är beläget på Hisingen, arbetar drygt 250 experter inom oljebranschen med produktion och underhåll av anläggningen. Raffinaderiet är verksamt dygnet runt, året runt. Raffinaderiet är sedan 1997 miljöcertifierat enligt ISO 14001. Som arbetsgivare erbjuder vi bland annat bonuslön, utfyllnad av föräldraförsäkring vid barnledighet, träningsmöjligheter samt företagshälsovård.

St1 Refinery AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 maj 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Masterhelp jobb är ett affärsområde som används av företag som nyttjar Masterhelp rekryteringsverktyg och Intensogruppens expertis inom platsannonsering. Masterhelp jobb ingår i Intensogruppen, som är en rikstäckande helhetsleverantör av rekryteringstjänster. I Intensogruppen ingår även Säljpoolen, Intenso Teknikrekrytering, Intenso Interim Management samt vårt egenutvecklade rekryteringsverktyg Masterhelp.