Hoppa till innehåll
Ramirent logotyp

Junior Redovisningsekonom till Ramirent AB, Göteborg

Sista ansökningsdag
04 november 2024 (56 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en jordnära, noggrann och glad person som trivs med att arbeta i en stöttande roll i team? Vill du vara en del av en välfungerande redovisningsavdelning där du kan utvecklas och bidra med din kompetens inom löpande redovisning och ekonomisk support? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Vi söker nu en Junior Redovisningsekonom till Ramirents ekonomiteam i Göteborg. I rollen kommer du att ingå i ett team om 5 personer på redovisningsavdelningen och samarbeta tätt med det större ekonomiteamet på ca 20 personer. Du kommer att arbeta i en öppen kontorsmiljö med högt i tak, där teamkänsla och samarbete är centralt.

Kontoret är beläget i Hisings Kärra, och det finns möjlighet att arbeta hemifrån ett par dagar i veckan.

Arbetsuppgifter:

Du kommer huvudsakligen att ansvara för den löpande redovisningen och vara delaktig i arbetet med månads-, kvartals- och årsbokslut. Dina arbetsuppgifter inkluderar även:

* Hantering av leasingkontrakt enligt IFRS16
* Löpande avstämningar av balansposter
* Upplägg av nya leverantörer
* Övriga administrativa arbetsuppgifter inom ekonomi

Kvalifikationer:

* Erfarenhet av arbete med kund- och leverantörsreskontra samt viss erfarenhet inom redovisning
* Flytande svenska och engelska i tal och skrift
* Erfarenhet från ett större bolag, gärna med kunskap om IFRS16 (meriterande)
* Eftergymnasial utbildning inom ekonomi (meriterande)

Personliga egenskaper:

För att trivas i rollen tror vi att du är en teamorienterad och jordnära person som trivs i en stödjande roll. Du uppskattar att bidra till en smidig arbetsprocess och har ett noggrant och detaljorienterat arbetssätt. Du är bekväm i en större struktur och gillar att stötta kollegor för att nå gemensam framgång.

RAMIRENT AB

Vi är marknadsledande inom svensk maskinuthyrning. Ramirent hjälper sina kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Det gör företaget genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Ramirentgruppen har verksamhet i nio länder och tillhör sedan 2019 Loxamkoncernen som är ett av Europas ledande företag inom maskinuthyrnings-branschen och världens fjärde största maskinuthyrningsbolag.

Ramirent – Din lokala maskinuthyrare

Besök oss på http://www.ramirent.se

Om Meritmind

Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget ca 370 anställda och omsätter ca en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Ansökan:

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Jenny Österberg 0739-427480, jenny.osterberg@meritmind.se eller Talent acquisition specialist Sofia Skyvell på 0701-660871, sofia.skyvell@meritmind.se
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV. Det är endast möjligt att bifoga ett dokument.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande konsultprocess. Detta innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Välkommen med din ansökan!

Ramirent logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 november 2024 (56 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren