Hoppa till innehåll
Meritmind AB logotyp

Junior ekonomikonsult till Meritmind, Göteborg

Sista ansökningsdag
01 november 2024 (53 dagar kvar)
Publiceringsdatum
04 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi på Meritmind söker fler engagerade och drivna ekonomikonsulter som vill vara med och forma framtidens ekonomifunktion. Hos oss får du chansen att arbeta i en dynamisk och föränderlig miljö där du ständigt utmanas och utvecklas. Vi erbjuder uppdrag hos några av de mest spännande och attraktiva företagen, från stora börsnoterade koncerner till mindre, snabbväxande bolag.

Om rollen som ekonomikonsult:

Som ekonomikonsult hos oss får du möjlighet att ta dig an varierande och utvecklande uppdrag i olika branscher och företag - från stora, internationella bolag i framkant till mindre företag som kanske behöver extra stöd för att komma ikapp. Denna variation är något som vi värdesätter högt, eftersom den ger dig en bred och djup erfarenhet inom ekonomi. Oavsett företagets storlek eller utvecklingsfas, drivs du av att leverera värde och skapa resultat som gör skillnad för kunden. Din förmåga att anpassa dig och se möjligheter i olika situationer är en stor tillgång för både dig själv och de företag du arbetar med.

Vi värdesätter din vilja att ständigt utvecklas och erbjuder en arbetsmiljö där du både utmanas och inspireras. Hos oss blir du en del av ett starkt nätverk av konsulter, där kunskapsutbyte och gemenskap står i fokus. Du får stöd av erfarna konsultchefer som hjälper dig att hitta rätt uppdrag och stöttar dig i din karriärutveckling. Dessutom ordnar vi regelbundet träffar och aktiviteter där du får möjlighet att lära känna dina kollegor bättre och ha kul tillsammans.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi och minst två års erfarenhet av redovisning. Du har arbetat med både kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring samt bokslut. Du kommunicerar flytande på både svenska och engelska, i tal och skrift. Vi ser gärna att du har arbetat i något av de större affärssystemen och har ett starkt intresse för system, AI och BI - en kombination som vi tror är framtiden för ekonomifunktionen.

Personliga egenskaper:

För att trivas och lyckas hos oss är du en person som drivs av nyfikenhet och ser förändring som en möjlighet till utveckling. Du arbetar strukturerat och noggrant, men har även förmågan att snabbt prioritera om när situationen kräver det. Din ödmjukhet och flexibilitet gör att du kan kommunicera och samarbeta effektivt med människor på alla nivåer.

Du trivs i en miljö där ingen dag är den andra lik och känner dig hemma i en dynamisk arbetsmiljö. Din flexibilitet gäller inte bara arbetsuppgifter, utan även din förmåga att pendla till olika uppdrag inom Göteborg med omnejd. Din starka kommunikationsförmåga och ditt engagemang gör dig till en uppskattad kollega som bidrar till en positiv och inkluderande arbetskultur.

Förutom ett intressant jobb erbjuder Meritmind:
  • Kollektivavtal
  • Förmåner genom Benify som är vår förmånsportal
  • Friskvårdsbidrag
  • Kompetensutveckling, konsultfrukostar, nätverksträffar och andra sociala aktiviteter.
Om Meritmind:

Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget ca 370 anställda och omsätter ca en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Ansökan:

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Jenny Österberg 0739-427480, jenny.osterberg@meritmind.se eller Talent acquisition specialist Sofia Skyvell på 0701-660871, sofia.skyvell@meritmind.se
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV. Det är endast möjligt att bifoga ett dokument.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande konsultprocess. Detta innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Välkommen med din ansökan!

Meritmind AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 november 2024 (53 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren