Hoppa till innehåll
MP-SEC International AB logotyp

Projektadministratör, MP-SEC International

Sista ansökningsdag
01 november 2024 (53 dagar kvar)
Publiceringsdatum
03 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Meritmind rekryterar nu en engagerad projektadministratör till MP-SEC International, ett företag i en spännande tillväxtfas. Vi söker dig som vill vara med på resan och bli en nyckelspelare i deras team. I denna breda och dynamiska roll får du möjlighet att arbeta nära internationella leverantörer och hantera projektbaserade uppgifter med stort självständigt ansvar. Du är en relationsskapande person som trivs i en miljö där ingen dag är den andra lik.

Med minst tre års erfarenhet från en administrativ roll, där du gärna har arbetat med liknande uppgifter, kommer du snabbt att känna dig hemma i din nya position. MP-SEC International är ett familjärt företag med stark sammanhållning och högt i tak, specialiserade på produktförsäljning inom militär-, polis- och säkerhetssektorn. Du kommer att arbeta i deras moderna och trivsamma lokaler i Mölnlycke, där arbetsglädje och teamkänsla står i fokus.

Dem ser fram emot att välkomna dig ombord så snart som möjligt!

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden som projektadministratör:
  • Ansvara för projektets dokumenthantering avseende att struktur och ordning skapas och upprätthålls.
  • Bistå med att upprätta projekt relaterade dokument såsom planer, rapporter, tidplaner, mötesprotokoll mm.
  • Planera, boka och förbereda möten.
  • Kommunicera och samverka med projektets intressenter.
  • Ha uppföljning på projektets aktiviteter, budget/ekonomi, beställningar och leveranser.
  • Inventera, sortera, märka inkomna leveranser till MP-SEC:s lager.
  • Skapa offerter och orderbekräftelser i BC.
Kvalifikationer och erfarenhet:
  • Mycket god färdighet i kommunikation på svenska och engelska i tal och skrift.
  • Erfarenhet av administration/projekt/ekonomi.
  • Ekonomiutbildning - meriterande.
  • Mycket goda IT-färdigheter. Gärna duktig på att använda AI-verktyg i IT-arbetet.
Personliga egenskaper:

För att trivas och lyckas i rollen som projektadministratör är du en person som förenar noggrannhet med en förmåga att hålla många bollar i luften. Du är strukturerad och detaljorienterad, vilket gör att du kan skapa och upprätthålla ordning i projektens dokumenthantering. Din förmåga att hantera flera pågående projekt samtidigt innebär att du trivs med ett brett ansvarsområde där du kan prioritera och planera effektivt.

Service är en självklarhet för dig, och du är en lösningsorienterad person som driver ditt arbete framåt med beslutsamhet. Du tar ansvar för dina uppgifter och ser till att deadlines hålls, vilket bidrar till att projekten löper smidigt. Din kommunikationsförmåga är stark, både i tal och skrift, vilket gör att du lätt kan samarbeta med olika intressenter och skapa goda relationer.

MP-SEC International värdesätter prestigelöshet, och vi söker därför dig som trivs med att arbeta i ett team där man stöttar varandra och strävar efter att tillsammans nå framgång. Här blir du en del av ett härligt gäng som inte bara arbetar hårt utan också ser till att ha kul på vägen.

Om kundföretaget:

Vi distribuerar premiumprodukter, utrustning och hårdvara till myndigheter och statliga organ, vilket ger dem de bästa förutsättningarna för att genomföra alla uppdrag - utrikes eller inrikes - med bästa möjliga resultat.

Under de senaste 30 åren har vi byggt upp solida relationer med leverantörer och nyckelpersoner inom militären, polisen och säkerhetssektorn, vilket har skapat ett starkt och personligt nätverk över hela världen. Detta ger oss på MP-SEC en unik fördel att arbeta med de bästa i branschen och distribuera premiumprodukter till myndigheter och statliga organ.

Om Meritmind:

Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget ca 370 anställda och omsätter ca en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jenny Österberg 0739-427480, jenny.osterberg@meritmind.se eller Talent acquisition specialist Sofia Skyvell på 0701- 660871, Sofia.skyvell@meritmind.se

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV. Det är endast möjligt att bifoga ett dokument.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande konsultprocess. Detta innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen):
Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Välkommen med din ansökan!

MP-SEC International AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 november 2024 (53 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren