Hoppa till innehåll
Ansök nu

Projektledare till Göteborg

Vi söker en engagerad och erfaren projektledare som vill vara med och driva kundspecifika projekt för att möta den gröna omställningen som sker inom vår bransch.

Inter Terminals Sweden erbjuder ett komplett utbud av lager- och logistiktjänster för petroleumprodukter, biobränslen, kemikalier och bitumen samt nya gröna produkter och komponenter. Vi är ca 80 anställda i Sverige och omsätter runt 350 miljoner. Vi är en del av Inter Terminals Nordics och har en kombinerad tank- och lagringskapacitet på mer än 3 000 000 kubikmeter i åtta helägda produktterminaler. Vår ägare Brookfield är ett världens största investmentbolag. 

Vi erbjuder
Som projektledare hos oss har du en stimulerande vardag i en snabbfotad organisation. I rollen har du stort förtroende och möjlighet att påverka och driva frågor inom ditt ansvarsområde. Som projektledare har du mycket frihet under ansvar och möjlighet att bli en del av en unik gemenskap.

Vår organisation är värdestyrd och präglas av våra grundläggande värderingar - tillit, ansvarstagande, laganda, nyskapande och riskmedvetenhet. Hos oss är laget alltid prioriterat och vi strävar efter att hjälpa varandra mot gemensam framgång.

Vad har Jonas Taserud, Technical Manager, att säga om tjänsten och företaget?

"Jag började på Inter Terminals som projektledare för 15 år sedan och då stod företaget inför ett stort upprustnings- och ombyggnadsprogram. Sedan dess har jag blivit mer och mer involverad i att utveckla avdelningen och våra processer och för ungefär ett år sedan blev jag erbjuden tjänsten som chef för avdelningen. Vår vision är att vara involverade i den gröna omställningen för vår bransch.

Vi är en ganska liten och familjär organisation med låg personalomsättning. De som börjar hos oss blir ofta kvar länge. Vi har bra förmånsprogram och jobbar för att alla skall få synas och höras. Arbetet är ganska fritt och vi lägger stor vikt vid att hjälpas åt. Om man vill finns det stort utrymme att utvecklas och styra sitt arbete inom sitt ansvarsområde."

Läs mer om livet på Inter Terminals.

https://career.masterhelp.se/inter-terminals

Arbetsuppgifter
I rollen som projektledare driver, organiserar och planerar du kundspecifika projekt och underhållsprojekt på våra terminaler. Projekten är multidisciplinära och varierar i storlek och komplexitet där du tillsammans med projektteamet levererar resultat med hög kvalitet på ett säkert och kontrollerat sätt. Du deltar i och stödjer förstudiefasen för att sedan driva genomförandefasen fram till installation och montageledning. Rollen som projektledare innefattar en del resor då du behöver vara på plats på våra terminaler.

  • Ansvarig för leverans, projektstyrning, budget och tidsplan
  • Kommunikation och förhandling med kunder och leverantörer
  • Ansvarig för att genomförandet av projekt följer tillämpliga och överenskomna lagar, rutiner och riktlinjer
  • Delta i utvecklingen av Inter terminals projektstruktur
  • Driva studier eller utredningar relaterade till tekniska installationer på våra terminaler

Din profil
För att trivas och lyckas i rollen som projektledare ser vi att du har erfarenhet från liknande befattningar. Din förmåga att vara strukturerad och analytisk, samtidigt som du kan se helheten och prioritera insatser, är av central betydelse. Du tar ansvar och säkerställer att projekten blir slutförda enligt kontrakt.

Vi värderar en framåtsträvande inställning och en inbyggd drivkraft. Som person är du lösningsfokuserad och ambitiös och har förmåga att skapa motivation och engagemang i teamet. Det är även viktigt att du kan kommunicera tydligt och skapa goda relationer både internt och externt.

  • Teknisk utbildning inom relevant område eller motsvarande erfarenhet
  • Erfarenhet av multidisciplinär projektledning inom processindustrin eller annat relevant område
  • Erfarenhet av montageledning och totalentreprenad är meriterande
  • Flytande i svenska och engelska

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Malou Magnusson, 0707-588745, och Maria Ahlén, 0708-490288, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Inter Terminals Sweden är ett helägt dotterföretag till Inter Pipeline Limited. Gruppen opererar en diversifierad portfölj av energiinfrastruktur i Kanada, Danmark och Sverige. Inter Terminals, erbjuder kunder en kombinerad tanklagringskapacitet av mer än 4,25 miljoner kubikmeter till lagring av flytande kemikalier och oljeprodukter. Inter Terminals helägda terminaler i Gävle, Södertälje, Göteborg och Malmö tillhandahåller ett brett utbud av tanklagringstjänster. 

Läs mer om oss på www.interterminals.com

Inter Terminals Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 juni 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup