Hoppa till innehåll
Inter Terminals Sweden AB logotyp

Elkonstruktör E&I

Publiceringsdatum
12 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Elkonstruktör till Göteborg

Vi söker en erfaren och engagerad medarbetare för en spännande roll inom elkonstruktion och instrumentering.

Vi erbjuder
Som elkonstruktör hos oss får du en stimulerande vardag i en snabbfotad organisation. Hos oss får du mycket frihet under ansvar och blir en del av en unik gemenskap. Vi är en värdestyrd organisation och lever efter våra värdeord tillit, ansvarstagande, laganda, nyskapande och riskmedvetenhet.

För oss kommer laget alltid först och vi hjälper varandra till framgång. Vi står mitt i en inspirerande resa mot förändring, och som en oberoende leverantör av förstklassiga lager- och logistiktjänster kommer Inter Terminals ta den ledande rollen i omställningen till hållbara flytande energiprodukter och material. 

Vad har Stefan Petersson, Project Execution & Engineering Manager, att säga om tjänsten och företaget?

"Jag trivs med den jordnära atmosfären på Inter Terminals och att kunna bidra till företagets utveckling och omställning till en grön framtid. Vår framtidsvision är att kunna serva våra kunder ännu bättre än vi redan gör och att vi aktivt ska bidra till den gröna omställningen.

Vi har en nära dialog med våra medarbetare om arbetsbelastning och hur vi ska få bra flyt på arbetsveckan. Vi lyfter problem och utmaningar och löser dem tillsammans, vilket ger god kunskapsöverföring mellan oss arbetskamrater. Vi har en trivsam stämning där alla är hjälpsamma och dagen flyter på bra."

Läs mer om livet på Inter Terminals.

https://career.masterhelp.se/inter-terminals

Arbetsuppgifter
Du arbetar i nära samarbete med rörkonstruktörer och processingenjörer och blir en viktig kontakt ut mot vår drift- och underhållsorganisation. Du deltar i både affärsutvecklingsprojekt och underhållsprojekt, där du är involverad i nykonstruktion, rådgivning och besiktningar. Du förväntas också vara närvarande ute i verksamheten vid t.ex. driftsättning och kontroll av utförda installationer. 

I rollen ingår:

 • Arbete med projektering och kostnadskalkyler
 • Framtagande av konstruktionsunderlag, bl.a. enlinjeschema, objektkretsschema och datablad
 • Beräkning
 • Entreprenörskontakt och delagande i koordination av deras arbete
 • Utveckling av ITS standarder, rutiner och processer
 • Att agera bollplank för övriga i organisationen vid tekniska frågor
 • Deltagande i revisioner och besiktningar för det som rör E & I

Din profil
Du har erfarenhet från processindustrin, altenativt annat relevant område, med inriktning mot el och instrument. Van att arbeta i ATEX-klassade miljöer. Som person är du engagerad och arbetar kvalitetsmedvetet. Du är en pålitlig kollega som trivs med att arbeta i team och driver ditt arbete framåt. Som en strukturerad och noggrann problemlösare har du ett brinnande intresse för teknik och en nyfikenhet att lära dig nya saker. 

 • Teknisk utbildning inom relevant område eller motsvarande erfarenhet
 • 3-5 års erfarenhet av konstruktionsarbetet
 • Erfarenhet av projektering
 • Van att verka på fältet
 • Erfarenhet av Elprocad/Autocad
 • Flytande svenska och engelska

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Malou Magnusson, 0707-588745, och Maria Ahlén, 0708-490288, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Inter Terminals Sweden är ett helägt dotterföretag till Inter Pipeline Limited. Gruppen opererar en diversifierad portfölj av energiinfrastruktur i Kanada, Danmark och Sverige. Inter Terminals, erbjuder kunder en kombinerad tanklagringskapacitet av mer än 4,25 miljoner kubikmeter till lagring av flytande kemikalier och oljeprodukter. Inter Terminals helägda terminaler i Gävle, Södertälje, Göteborg och Malmö tillhandahåller ett brett utbud av tanklagringstjänster. 

Läs mer om oss på www.interterminals.com

Inter Terminals Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 juli 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup