Hoppa till innehåll
IBECO AB logotyp

Projektledare

Ansök nu

 

Projektledare till Göteborg

Trivs du med varierande arbetsuppgifter och tycker om problemlösning? Då är du kanske just den vi söker!

Som projektledare leder du projekt inom IBECO Rentals kompletta tjänste- och produktutbud som uthyrningsleverantör.

Är du nyfiken på en framtidsbransch där det finns mycket jobb framöver? Då hoppas vi att du vill vara med på vår resa mot att bli den mest attraktiva arbetsgivaren inom vår bransch.

Våra kunder är främst kommuner och entreprenörer i hela Sverige och ditt fokus blir region väst/syd. Som projektledare fungerar du som en länk internt mellan försäljning och lager/depåer, men du har också nära kontakt med kommuner, markentreprenörer och konsulter där du självständigt ansvarar för att bygga relationer. Du finns med i hela processen - från projektering, bokning, leverans och installation. Därefter är du naturligtvis kvar för rådgivning och service till våra kunder.

Våra värderingar som vägleder oss i vår arbetsvardag är Kunskap, Gemenskap och Kvalitet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Leda och följa upp tilldelade projekt och bevaka budget, kvalitet och tidsplan
  • Problemlösning på olika nivåer
  • Intern och extern kommunikation
  • Kundkontakter
  • Ta fram och granska projektdokumentation i samarbete med övriga interna avdelningar
  • Identifiera projektrisker och minimera dess konsekvenser
  • Bidra i vår dagliga strävan att utvecklas och bygga kultur för ständiga förbättringar

Rollen som projektledare är placerad på vår enhet i Göteborg, resor i tjänsten kan förekomma. Du rapporterar till projektchef Oliver Brink.

Vad har Urban Edlund, försäljningschef, att säga om företaget? 

"Det går väldigt bra för oss och utvecklingen har faktiskt gått ännu snabbare än vi trodde. Några av fördelarna jag uppskattar med att arbeta här är prestigelösheten och tilliten som finns bland ledningen. Som ledare strävar jag efter att vara både lyhörd, tydlig, lyssnande och närvarande."

Vad tycker Oliver Brink, projektledningschef Rental, om livet på IBECO?

"Jag har tio års erfarenhet från byggbranschen och kom i kontakt med Urban som sökte hjälp i samband med uppstarten av uthyrningsbenet. Jag kände att jag ville ha en ny utmaning och det var så jag hamnade på IBECO för tre år sedan. Några av de största fördelarna är frihet under ansvar och att vi är en platt organisation med korta beslutsvägar.

Det är kul att vara i ett företag och bransch som växer och hittar nya vägar/lösningar framåt. I teamet är alla väldigt i linje och lösningsorienterade för att skapa bästa förutsättningarna mot kund, vilket jag tycker skapar en bra miljö att vara i. Vi hjälps åt att hitta nya lösningar och ser till att kund hittar sina lösningar med hjälp av oss."

Läs mer om livet på IBECO.

https://career.masterhelp.se/ibeco

Din profil
För att trivas i rollen som projektledare bör du ha förmågan att jobba med flera saker parallellt och gilla att den ena dagen aldrig är den andra lik. Du har erfarenhet från projektledning och antagligen eftergymnasial utbildning inom det tekniska området. Kunskap och erfarenhet från VA, alternativt VVS-branschen, och att du känner till byggbranschens entreprenadformer är fördelaktigt. Du är affärsorienterad med energi och passion för att hjälpa våra kunder.

Som person kännetecknas du av stark personlig drivkraft, hög energinivå och vilja att leverera resultat. Du är öppen, har lätt för att skapa kontakt både internt och externt och är duktig på att förmedla ett budskap. För att lyckas i rollen som projektledare ser vi att du är noggrann, strukturerad och ordningsam. Du har förståelse för att kultur och miljö i ett tillväxtbolag kräver prestigelöst ansvarstagande och handlingskraft. Du är också lyhörd med mod att tänka nytt och tar initiativ att driva från början till avslut. Dessutom har du god datorvana samt erfarenhet av att jobba i affärssystem.

IBECO har en intressant affärsmodell som vi hoppas att du vill vara med och driva. För dig som lockas av att vara med och ta IBECO till nästa fas är detta ett jobb med framtidsmöjligheter!

Vi erbjuder
IBECO erbjuder en platt, prestigelös organisation med framåtblick och nära till beslut. Tillsammans kan vi göra skillnad. Inom IBECO brinner vi för att leverera rätt tekniska lösningar med rätt kvalitet till våra kunder inom VA-branschen. Att arbeta hos oss är inspirerande och utmanande. Vi befinner oss i en spännande och expansiv fas med mycket arbete och vi har roligt på jobbet. Tillsammans nyttjar vi varandras kompetens i ett prestigelöst samarbete. Välkommen i gänget!

Kontakt och ansökan
Har du enklare frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta Maria Ahlén på Intenso Teknikrekrytering, 0708-490288. För mer specifika frågor om tjänsten kontakta Niklas Bergman, chef Rental, 070-495 49 17.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om IBECO
IBECO är en del av Uniwater som är en av Nordens ledande koncerner med specialister inom VA-tekniska lösningar. Koncernen omsatte 2022 ca 800 MSEK och hade 270 anställda. Verksamhetsgrenar inom koncernen: Norvatek, Dala Kommunalteknik och Rostfria VA-system - Pumpstationer med brunnar i betong, plast och rostfritt, ASB - Automation och elskåp och ELVA/Emendo - Renings- och vattenverk, IBECO, ABAT och Proco - Produkter inom VA och VVS, Svanesundsrör - Solutions specialister på PE-svetsningar. 

Läs mer om IBECO på www.ibeco.se

IBECO AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 juli 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup