Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Strategisk Inköpare till innovativt fordonsbolag!

Publiceringsdatum
26 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Har du erfarenhet av inköp och vill ta ett nästa kliv i karriären? Vi söker dig som har ett starkt affärssinne och som vill bli en del av ett ledande fordonsbolag. Välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN:
Friday söker för kunds räkning en Strategisk Inköpare. I rollen som Strategisk Inköpare kommer du bli en del av ett inköpsteam om 12 personer som är ansvariga för både hög- och lågspänningskomponenter inklusive kabelhärvar, lådor, strömbrytare, kablar etc. Teamet är huvudgränssnittet mot leverantörsbasen för dessa komponenter och deras uppgift är att förbättra värdekedjan när det gäller kostnader, kvalitet, leveransprestanda, hållbarhet och motståndskraft.

I tjänsten kommer du att vara ansvarig för leveranserna av teamets strategiska och ambitiösa produktutveckling. Du bidrar till och implementerar segmentstrategin genom att leda förhandlingar och bygga relationer med en internationell leverantörsbas. Detta kommer du att göra genom att säkra leverantörernas QDCF-TSR-prestanda med hjälp av inköpsverktyg och genom samarbete med ditt tvärfunktionella nätverk. Nätverkande och förmågan att samarbeta både internt och externt är en nyckelförmåga. I denna position är du i förarsätet, men du behöver kunna få med dig ditt nätverk bakom dig för att lyckas.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Bygga och upprätthålla expertis och strategisk förståelse för kabelhärvar-segmentet.
 • Definiera, driva och implementera aktiviteter som krävs för kabelhärvar-segmentet i nära samarbete med det tvärfunktionella teamet.
 • Utveckla och utvärdera leverantörspartners för hela QDCF-TSR (kvalitet, leverans, kostnad, funktion, teknologi, hållbarhet och risk).
 • Utveckla och genomföra affärsfall samt analysera partnerskapsmodeller för att möjliggöra konkurrensfördelar.
 • Arbeta enligt vår kunds definierade värden.
VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en masterutbildning inom inköp, industriell ekonomi, ekonomi eller likvärdigt område.
 • Har 1-2 års arbetslivserfarenhet av inköp alternativt arbetat extra inom inköp vid sidan av studier.
 • Är flytande i engelska i både tal och skrift då språket kommuniceras internt.
Stor vikt kommer vidare att läggas vid personlig lämplighet där vi som person tror att du besitter en stark kommunikativ och drivande. Du är vidare affärsinriktad och är duktig på att samarbeta med andra. Du är även strukturerad, analytisk och noggrann i din arbetssätt.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du initialt kommer att vara anställd av Friday med ambitionen att bli överrekryterad till kund.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Omgående/Enligt överenskommelse
 • Placering: Göteborg
 • Rekryteringsansvarig: Sophie Tisell
 • Fast månadslön
Ansök genom att klicka på "Sök tjänst". Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 juli 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?