Hoppa till innehåll
Bilkompaniet logotyp

Servicerådgivare till Bilkompaniet

Publiceringsdatum
25 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Vi expanderar och söker nu efter en ny stjärna som kan komplettera vårt gäng.

Känner du att du vill hänga med på en spännande och fartfylld resa i utvecklande miljö samt brinner för service och skulle trivas att omges av fina bilar varje dag? Då tror vi att du är rätt för rollen som Servicerådgivare hos oss.

Tjänsten gör dig till vårt ansikte utåt och kundens första kontakt i kundmottagningen. I ditt arbete kommer du ta fram offerter, lägga bokningar och ha ett övergripande ansvar att deadline upprätthålls. Du ser till att kunderna från ett tryggt och trevligt första bemötande samtidigt som du växlar mellan flera olika arbetsuppgifter och administrativa system.

Det dagliga arbetet sker i nära samarbete med dina kollegor och du hjälper till där det behövs, även utanför dina vanliga arbetsuppgifter.
Vi tror att du är rätt för oss om du är en positiv person som levererar service i stjärnklass i alla lägen.

Du trivs i en tjänst där dina arbetsdagar varierar och där tempot ofta är högt. Med struktur och noggrannhet navigerar du med enkelhet mellan olika arbetsuppgifter och system utan att tappa kvalitet. På Bilkompaniet arbetar vi som ett team vilket förutsätter att du är en sann lagspelare. Vi söker dig som har arbetat inom service och administration, har du dessutom tidigare erfarenhet som servicerådgivare eller arbetat inom bilbranschen ser vi det som meriterande.

Om du har ett tekniskt intresse och fordonskännedom tror vi att du lättare kommer in i arbetet, och har du även kunskaper om Nissan, Mercedes-Benz, Kia, BMW är det ett plus. B-körkort och god datorvana är ett krav.

Välkommen att skicka ett mail till vår platschef stefan.strand@bilkompaniet.se
Bilkompaniet logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren