Hoppa till innehåll
Atracco AB logotyp

Medarbetare bildemontering

Publiceringsdatum
15 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
ARBETSUPPGIFTER

Tjänsten innebär en kombination av demontering och lagerarbete. Som bildemontör kommer du i huvudsak att arbeta med demontering av krockskadade bilar samt kontrollera delarnas kvalitet och skriva in dessa i våra system. Som lagerarbetare kommer du främst att arbeta med inhämtning av bildelar. Till din hjälp har du olika truckar (behörighet B1-B4) . Även andra arbetsuppgifter som packning av delar och lagerunderhåll förekommer.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER

Vi ser gärna att du som söker tjänsten har en fordonsteknisk utbildning eller erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare. Saknar du utbildning men har skaffat dig kunskaper genom att skruva på egen hand så är vi också intresserade. Det viktigaste för oss är att du har rätt inställning!

Du måste vara stolt i ditt yrkesutövande och värdesätta effektivitet och hög arbetskvalitet. Vi söker dig som är positiv, engagerad och punktlig. Det är meriterande om du har utbildning inom billyft, truck, hjullastare eller fordonselektronik.

OM TJÄNSTEN

Vi har kollektivavtal (IF Metall) och vi erbjuder ett friskvårdsbidrag till alla anställda. För rätt person finns möjlighet till utveckling och utbildning. Arbetstiden är förlagd till dagtid. Tjänsten tillsätts med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Atracco AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 juni 2024 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Atracco AB ingår i koncernen Atracco Group som är en av Sveriges ledande aktörer inom bildemonteringsbranschen. I koncernen ingår Atracco AB som bedriver bildemontering, Atracco Auto AB som bedriver bilskadereparationer samt Recopart Systems AB som tillhandahåller och utvecklar IT-system för bildemontering, verkstäder och försäkringsbolag.